Condé Nast Traveler a desemnat cea mai frumoasă insulă din lume în 2014

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Publicaţia Condé Nast Traveler a acordat anul acesta titlul de cea mai frumoasă insulă din lume unei bucăţi de pământ care adăposteşte una dintre minunile naturale ale lumii incluse în patrimoniul UNESCO.

Exotica insulă Palawan din Filipine a fost aleasă anul aceasta cea mai frumoasă din lume în cadrul competiţiei Traveler’s Readers’ Choice Awards, recunoaştere acordată pe baza voturilor acordate de 76.000 de călători din toate colţurile lumii.

Cel mai probabil, insula Palawan a fost desemnată câştigătoare şi graţie izvorului subteran botezat Puerto Princesa, minune naturală a lumii care figurează în Patrimoniul UNESCO. Cu o lungime de aproape 8 kilometri, Puerto Princesa este al doilea cel mai lung râu subteran din lume, notează Daily Mail.

image

Apele cristaline de pe insulă, plajele sălbatice şi uimitor de frumoase conturează un peisaj idilic apreciat de mulţi dintre cei care au votat în cadrul competiţiei organizate de Condé Nast.



Insula Palawan a devansat anul acesta locuri care, la rândul lor, impresionează prin frumuseţea peisajelor: insulele Maui şi Kauai din Hawaii, Arhipelagul Bazaruto din Mozambic, Insulele Whitsunday şi Marea Barieră de Corali din Australia, insulele Santorini şi Cicladele din Grecia, Insulele Virgine Americane, insula Cangurului din Australia, şi Big Island (insula Hawaii).

image
Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite