Cadou periculos pentru cei pasionaţi de lectură: cartea care se autodistruge la 24 de ore după ce a fost deschisă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO odditycentral.com
FOTO odditycentral.com

Scriitorul american James Patterson a avut o idee bizară de promovare pentru volumul recent publicat, intitulat „Private Vegas“. Bărbatul a lansat cartea care se autodistruge la 24 de ore după ce a fost deschisă pentru prima dată, la preţul piperat de 300.000 de dolari, adică aproximativ 266.000 de euro.

Preţul cărţii explozive lansate de James Patterson include totuşi un bilet de avion la prima clasă către o locaţie secretă, cazare pentru două nopţi la un hotel de lux, o cină cu cinci feluri de mâncare în compania sa şi un binoclu placat cu aur de 14 carate. 

Autorul a inventat cartea care explodează pentru a le da de înţeles cititorilor că noul său volum le va rezerva „cea mai palpitantă experienţă pe care o pot cumpăra banii“ şi că senzaţiile trăite le vor face să mintea „să explodeze“, chiar dacă nu la propriu, se laudă scriitorul în clipul video menit să promoveze noua carte.

Pentru cei care nu-şi pot permite să plătească o sumă atât de mare ca să se bucure de o lectură atât de tensionată, James Patterson le oferă primilor 1.000 de cititori interesaţi ocazia să descarce gratuit cartea „Private Vegas“ prin intermediul unei aplicaţii. Numai că şi în acest caz, volumul digital se va autodistruge la 24 de ore după ce fişierul va fi deschis, notează odditycentral.com.

Cărţile lui Patterson s-au vândut până în prezent în peste 300 de milioane de exemplare la nivel mondial. Cât despre cititorii bogaţi care sunt dispuşi „să arunce în aer“ 300.000 de dolari pentru o carte, Patterson a dezvăluit că mai mulţi prieteni şi admiratori de-ai lui s-au arătat deja interesaţi să investească în acest concept. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite