Cadou emoţionant: Un tată a cumpărat şase zboruri pentru a fi alături de fiica sa de Crăciun, care e însoţitoare de bord

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hal Vaughan FOTO Facebook Mike Levy
Hal Vaughan FOTO Facebook Mike Levy

Pentru a fi de Crăciun alături de fiica lui, însoţitoare de zbor, Hal Vaughan a cumpărat bilete pentru cele şase zboruri pe care aceasta a trebuit să le lucreze în timpul sărbătorilor.

Un tată din Ohio a vrut cu orice preţ să îşi petreacă Crăciunul cu fiica lui. 

Pierce Vaughan, însoţitoare de zbor la Delta Airlines, a trebuit să lucreze în perioada Crăciunului, aşa că tatăl ei, Hal Vaughan, a cumpărat mai multe bilete de zbor pentru a-şi petrece vacanţa cu ea, printre nori, relatează People.

Povestea lui Pierce a devenit virală după ce un pasager, care a stat lângă el pe parcursul unei curse, a postat-o pe Facebook luni.

 „Am avut plăcerea să stau alături de Hal spre zborul meu către casă. Fiica lui, Pierce, a fost însoţitorul nostru de zbor care a trebuit să lucreze de Crăciun“, a scris Mike Levy pe Facebook, alături de o fotografie cu Hal şi una cu Pierce în uniforma de însoţitoare de zbor.

„Hal a decis să-şi petreacă vacanţa cu ea. Aşa că el zboară alături de ea în jurul ţării, astăzi şi mâine, pentru a petrece timp cu fiica sa pentru Crăciun. Ce tată fantastic! Vă doresc amândurora un Crăciun fericit!“, a adăugat Levy.

Levy a mărturisit, de asemenea, pentru USA Today, că Hal a cumpărat în total şase bilete de avion.

Levy l-a întâlnit pe Hal pe un zbor de la Fort Myers către Detroit. Pierce a distribuit mai târziu, pe Facebook, fotografiile făcute de Levy şi a mulţumit companiei aeriene că a fost însoţită de tatăl ei, spunând că a fost un „miracol de Crăciun“.

De asemenea, Delta Airlines a declarat pentru NBC Chicago: „Îi apreciem pe toţi angajaţii noştri pentru că lucrează în timpul sărbătorilor pentru a servi clienţii Delta şi ne bucurăm să vedem acest tată minunat având şansa să petreacă Crăciunul cu fiica sa“. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite