Articol publicitar

Doi noi burgeri premium creaţi de Chef Foa în meniul McDonald’s - Epic Beef şi Chicken Legend

0
0
McDonald’s

Doi noi burgeri premium, în ediţie limitată, Epic Beef şi Chicken Legend, au intrat zilele acestea în meniul McDonald’s din întreaga ţară. Creaţi după o reţetă dezvoltată de Chef Foa, noile vedete din gama de produse McDonald’s consolidează poziţia companiei pe segmentul de burgeri premium – un segment aflat în creştere în ultima perioadă, pe măsură ce românii devin din ce în ce mai exigenţi cu experienţele culinare.

Totodată, campania consolidează şi extinde colaborarea McDonald’s cu binecunoscutul chef, Foa fiind invitat pentru a treia oară să creeze burgeri premium alături de echipa Mec şi să propună o nouă aventură pentru consumatori. Astfel, după două serii de burgeri marca Foa, lansate cu succes de lanţul de restaurante cu servire rapidă în vara şi toamna anului trecut, primăvara vine cu noi combinaţii delicioase şi noi legende pentru fanii burger. Promisiunea McDonald’s alături de Chef Foa? Calitate culinară deosebită şi o experienţă savuroasă, care să satisfacă nevoia clienţilor pentru produse gustoase, ingrediente de calitate şi un meniu diversificat. 

Ce aduc nou cei doi burgeri?

Epic Beef – epicul burger cu carne de vită –  include o felie suculentă de carne aşezată pe un pat de salată, alături de sosuri de usturoi şi roşii coapte pe grătar, bacon crocant, brânză Cheddar şi felii de roşie, toate aşezate într-o chiflă pufoasă. Pentru cei care preferă un gust mai light, Chicken Legend – legendarul burger cu carne de pui – aşază o felie fragedă de carne învelită în fulgi de porumb, pe un pat de salată, însoţită de un mix proaspăt de legume, sos de roşii coapte pe grătar şi sos ranch, alături de brânză cremoasă şi felii de roşie, într-o chiflă presărată cu mălai.

McDonald’s

Burgerii „testaţi pe prieteni

Pentru a testa primirea noilor burgeri în restaurante, McDonald’s şi Chef Foa au propus de data aceasta o degustare inedită alături de prieteni: fani exigenţi şi clienţi fideli Mec. Degustarea a avut loc în cadrul unui eveniment organizat simultan în 4 restaurante McDonald’s din ţară, în Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca şi Iaşi. Aici, la o masă întinsă, conectată LIVE prin intermediul ecranelor LCD amplasate în fiecare din cele 4 locaţii, 35 de clienţi Mec s-au întâlnit în direct, la masă, cu Chef Foa, pentru a testa noii burgeri şi a-i răspunde chefului cu un review sincer, ca între prieteni.

Epic Beef şi Chicken Legend sunt disponibile în meniul McDonald’s în toate cele 92 de restaurante Mec din ţară până pe data de 09 iunie, în limita stocului. O perioadă de timp generoasă pentru a degusta noii burgeri şi a testa reţetele originale propuse de Chef Foa.

McDonald’s
Bucătărie


Ultimele știri
Cele mai citite