Băutura care topeşte grăsimea de pe burtă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Băutura care topeşte grăsimea de pe burtă

Silueta de invidiat se obţine printr-o dietă echilibrată şi sport, însă există şi câteva trucuri care ne ajută în lupta cu kilogramele în plus, accelerând metabolismul. Un astfel de ajutor este şi oţetul din cidrul de mere, potrivit unui studiu recent realizat de cercetătorii britanici.

Oţetul din cidru de mere autentic se prepară din cidru de mere fermentat fără procese de încălzire. Cidrul de mere conţine acizi şi bacterii benefice pentru sănătate. Acesta se obţine din sucul extras din piureul de pulpă de mere. Deşi are propriile beneficii pentru sănătate, cidrul de mere poate fi transformat în oţet din cidru de mere, folosit ca remediu naturist pentru anumite afecţiuni.

Mai multe studii au găsit o legătură între pierderea în greutate şi oţetul din cidru de mere, însă cum funcţionează? Dieticiana Sophie Medllin spune că studiile au arătat că băutura alterează modul în care corpul absoarbe carbohidraţii. De asemenea, dieticiana spune că băutura îţi dă senzaţia de saţietate pe o perioadă mai mare de timp.

Citeşte continuarea articolului, aici! 

Citeşte şi: 

Tratament pentru atacurile de panică. Cum faci faţă anxietăţii

Machiaj perfect pentru ochi căprui. Învaţă să alegi culorile potrivite

Stil de viață


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri