VIDEO: Noua Mazda CX-60 PHEV va avea premiera pe 8 martie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
mazda cx-60 phev

Noua Mazda CX-60 PHEV, care debutează pe 8 martie 2022, este primul dintre cele două modele noi din gama de SUV-uri mari ale companiei, care vor fi lansate în Europa în următorii doi ani.

Mazda CX-60 PHEV va inaugura seria europeană a modelelor hibride plug-in cu un tren de rulare care combină un motor pe benzină de 2,5l, cu patru cilindri în linie, cu un motor electric care creşte performanţa, rezultând o putere de peste 300 CP.

Gama de SUV-uri mari mazda este compusă din: CX-60, CX-70, CX-80 şi CX-90. Lui CX-60 i se va alătura în viitor modelul CX-80, care va avea trei rânduri de locuri.

Pentru primul sistem de propulsie PHEV, Mazda va oferi o accelerare lină şi puternică, asigurându-i şoferului mai multă încredere şi plăcerea de a conduce în cea mai largă gamă posibilă de scenarii de condus. Cu alte cuvinte, noul model va fi construit pe noua platformă Mazda, o platformă care va permite constructorului nipon să lanseze modele cu tracţiune spate. 

Poate nu suntem atât de extaziaţi de apariţia unor noi SUV-uri, dar faptul că Mazda trebuie să înlocuiască actuala generaţie Mazda6, iar un viitor model promite un propulsor cu şase cilindri în linie şi propulsie, sună foarte bine.

Noua Mazda CX-60 PHEV va avea premiera pe 8 martie

AutoPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite