Prețul exorbitant cu care se vinde în Germania o Dacia Duster adaptată pentru deszăpezire

0
Publicat:

Pe unul dintre cele mai vizualizate site-uri de vânzări automobile noi și second-hand din Germania - mobile.de – a fost scoasă la vânzare o Dacia Duster transformată în mașină de deszăpezire.

Modelul costă peste 49.000 de euro FOTO mobile.de
Modelul costă peste 49.000 de euro FOTO mobile.de

Mașina a fost transformată de către Autohaus Milde KG, o firmă din orașul german Heidenheim specializată în a modifica vehicule 4x4 în mașini pentru deszăpezire.

Conform anunţului postat pe site-ul de vânzări auto mobile.de, Dusterul transformat în mașină de deszăpezire are o lamă cu lungimea de 180 centimetri, sistem de control pentru lamă și mai multe accesorii pentru deszăpezire.

Prețul Dusterului transformat este unul exorbitant: nu mai puțin de 49.230 euro. Mașina are printre altele 150 de cai-putere, transmisie manuală și a fost prima oară înmatriculată în mai 2021.

Printre dotări se numără aerul condiționat automat, încălzire în scaune, lumini de ceață, cruise control, geamuri electrice, ESP, limitator de viteză și bluetooth.

Dusterul modificat are 150 de cai-putere FOTO mobile.de
Dusterul modificat are 150 de cai-putere FOTO mobile.de

Un alt Duster foarte scump vândut pe site-ul mobile.de a fost transformat de către Carpoint, o companie din Germania specializată de un deceniu în modificări spectaculoase de automobile Carpoint este, totodată, cel mai mare importator al mărcii Dacia în Germania.

Carpoint oferă la vânzare un model Dacia Duster cu modificări multiple, prețul acestuia fiind de 33.990 de euro. Specialiştii germani de la Carpoint au adus numeroase modificări modelului special, ce are numele Duster Prestige TCe 150 4WD FACELIFT. Iată o parte dintre dotările speciale ale acestui Duster: antenă rechin de culoare neagră, sistem de evacuare cu două ţevi de eşapament de culoare neagră, praguri „Carpoint Edition” din oţel inoxidabil, grilă radiator de culoare neagră, folie verde/bej cu efect perlat, precum și covoraşe din velur şi jante din aliaj de 19 inchi.

Modelul Duster oferit la vânzare de către compania germană Carpoint are un motor de 1,3 litri pe benzină, 150 de cai-putere, transmisie manuală cu şase trepte, scaune încălzite, cameră marşarier şi atinge un consum mixt de 4,2 litri/100 kilometri.

Printre dotările modelului Duster special modificat în Germania putem enumera şi scaune încălzite, aer condiţionat automat, sistem de navigaţie, computer de bord, oglinzi laterale încălzite şi cruise control.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite