Mutare surprinzătoare: Fostul şef al Opel România preia conducerea Audi România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Milea
Cristian Milea

Trecut de la reprezentanţa Opel în România la importatorul Audi din cadrul Porsche România, Cristian Milea a anunţat că a renunţat şi la funcţia de preşedinte al APIA.

Începând cu 1 ianuarie 2021, Cristian Milea, fost Country Director al Opel Southeast Europe LLC, preia funcţia de director al mărcii Audi în România în cardul celui mai puternic importator de maşini de la noi, Porsche România.

Cu o experienţă de peste 20 de ani în funcţii de conducere şi cunoştinţe extinse în domeniul auto, noul şef al Audi România a fost, până în această lună, şi preşedinte al Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automobile din România (APIA). Conform unei declaraţii oferite LifeNews.ro în cadrul unei discuţii online cu mai mulţi jurnalişti specializaţi, Cristian Milea a demisionat din funcţia deţinută la APIA odată cu preluarea celei de director al Audi România.

Cu studii în mecanică şi economie, dar şi de antreprenoriat şi administrarea afacerilor, Cristian Milea a ocupat de-a lungul timpului funcţii importante în mediul auto românesc. În 2000, Cristian Milea a devenit managerul reţelei de dealeri a Autoitalia SRL România - importatorul Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Maserati şi Lancia - ocupând această poziţie până în anul 2012. În următorii opt ani, până în prezent, el a ocupat poziţia de director pentru România al Opel Southeast Europe LLC.

„Având o experienţă îndelungată în acest domeniu am asistat la multe schimbări majore în cadrul sectorului auto şi am înţeles cât de important este să ţii pasul cu progresul tehnic şi noutăţile tehnologiei. Însă adevărata provocare intervine atunci când nu vrei doar să urmăreşti trendurile, ci vrei să le impui şi să inovezi. În ceea ce priveşte domeniul auto, Audi este una din mărcile de top ale segmentului premium, impunând constant noi standarde, greu de atins. Personal, voi continua acest drum al brand-ului, privind tot timpul spre viitor şi urmărind o viziune caracterizată de inovaţie şi progres”, a declarat Cristian Milea.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite