Mercedes-Benz România relansează programul Mercedes-Benz Certified, dedicat autoturismelor rulate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
mb certifed

Programul Mercedes-Benz Certified oferă o selecţie de autoturisme rulate certificate cu istoric cunoscut şi rulaj garantat alături de un pachet de 12 beneficii. Astfel, alegerea clientului este însoţită de reasigurarea încrederii reprezentată de marcă.

Lansarea programului a venit dintr-o nevoie de impunere a unui standard de calitate prin garantarea că autoturismele rulate Mercedes-Benz Certified se află în perfectă stare de funcţionare. Practic, la fel de Mercedes-Benz ca în prima zi. Autoturismele Mercedes-Benz Certified sunt vândute doar de către partenerii autorizaţi, modelele au o vechime de maximum 6 ani şi un rulaj de maxim 150.000 km şi vin cu garanţie europeană completă de 24 de luni, finanţare specială şi beneficii suplimentare. 

Aşadar, achiziţionarea unui autoturism rulat Mercedes-Benz prin programul Certified este cea mai bună alegere având în vedere certificarea calităţii acestora.

„Alegerea programului Mercedes-Benz Certified aduce mult mai mult decât un autoturism extraordinar sau o certificare. Este un proces prin care le asigurăm clienţilor noştri încrederea de a conduce un Mercedes-Benz cu toate calităţile sale. Programul asigură clienţii că se vor bucura de toate beneficiile şi experienţele care vin împreună cu deţinerea unui autovehicul Mercedes-Benz.” spune Radu Mocanu, Director de Vânzări al Diviziei de Autoturisme a Mercedes-Benz România.

mb certifed

Care sunt avantajele alegerii programului Mercedes-Benz Certified pentru autoturisme rulate:

Garanţie europeană completă 24 luni

Autoturismele cu o vechime mai mare de 24 luni de la data primei înmatriculări beneficiază de o garanţie europeană completă de 24 luni. Condiţiile exacte de garanţie ale ofertei se află de la consilierii de vânzări Mercedes-Benz Certified.

Verificare multipunct 360

Pentru a fi certificat, fiecare autoturism rulat Mercedes-Benz Certified trece printr-o serie de peste 200 de puncte de inspecţie şi verificare amănunţită, efectuată de către tehnicieni acreditaţi. În cazurile în care este necesară înlocuirea unei piese, sunt folosite numai piese originale de schimb pentru a asigura cel mai înalt grad de calitate şi performanţă.

Rulaj verificat şi garantat

Toate autoturismele rulate Mercedes-Benz Certified sunt supuse unor verificări ale rulajului de către personal specializat. Doar autoturismele pentru care există certitudinea unui rulaj real pot fi incluse în program.

Conectivitate

Acces la toate serviciile şi produsele inovatoare din universul Mercedes me pentru toţi clienţii programului Mercedes-Benz Certified.

Trade-in şi Buy-back

Personalul calificat ce activează în centrele de Vânzări şi Service Mercedes-Benz efectuează întotdeauna o evaluare profesionistă şi corectă a autoturismului deţinut, astfel încât acesta poate fi lăsat ca avans pentru achiziţia unui autoturism rulat Mercedes-Benz Certified.

Test-drive

Autoturismele incluse în programul Mercedes-Benz Certified şi aflate în stocul centrelor autorizate de vânzări pot fi testate în termen de 24 de ore de la solicitare, simplu şi rapid, în baza permisului de conducere şi a cărţii de identitate.

Pe lângă cele şase noutăţi menţionate mai sus, programul Mercedes-Benz Certified include şi alte 6 beneficii importante, menite să uşureze procesul de decizie şi să întărească încrederea clienţilor în vederea achiziţiei.

  • Autoturismele rulate Mercedes-Benz Certified beneficiază de servicii de mobilitate, prin serviciul Mobilo.
  • În termen de 10 zile de la livrare* este posibilă schimbarea autoturismului rulat achiziţionat de la Centrul Mercedes-Benz Certified cu alt autoturism Mercedes-Benz de aceeaşi valoare sau cu unul având o valoare superioară. *Condiţiile exacte de schimb ale ofertei se află de la consilierii de vânzări Mercedes-Benz Certified.
  • Întreţinere gratuită. Nu necesită revizii în următoarele 6 luni sau 10.000 km (în funcţie de care intervine prima, conform computerului de bord Assyst Plus).
  • Finanţare asigurată. Clienţii beneficiază de suport financiar imediat, bazat pe un sistem decizional rapid, astfel încât să poată conduce autovehiculul favorit Mercedes-Benz Certified dorit în cel mai scurt timp.
  • Contract de service. Fiecare client care achiziţionează un autoturism rulat Mercedes-Benz Certified poate opta pentru semnarea unui contract de service oferit de Distribuitorii Autorizaţi.
  • Maşină de curtoazie. Autoturism de înlocuire cât timp acesta se află în service.
mb certifed
Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite