Flotă de 50 de unităţi Ford Transit special echipate pentru Poliţia de Frontieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ford transit frontiera

Ford România, prin intermediul dealerului său Ţiriac Auto, are in curs de livrare 50 de unităţi Transit AWD către Pro Optica S.A. în cursul acestui an, având ca beneficiar final Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră din România.

în cadrul unui eveniment special găzduit la Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucureşti de către Excelenţa Sa, Adrian Zuckerman, şi în prezenţa Premierului României, Ludovic Orban au fost prezentate trei unităţi ARTEMIS-RO pe bază de Ford Transit din lotul în curs de livrare către Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, parte a unui proiect complex care a început în urmă cu aproape doi ani.

Proiectul este rezultatul unei colaborări strânse între inginerii Ford care au lucrat la adaptarea modelului, dealerul Ford- Transit Center Ţiriac Auto şi compania Pro Optica pentru integrarea modelului Ford Transit în structura complexă a proiectului pentru Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră.

“Acest proiect este încă o dovadă a lucrului eficient în echipă şi suntem bineînţeles deosebit de mândri pentru modul în care el a fost gestionat. Modelul Transit a fost şi rămâne alegerea perfectă pentru segmentul său, fiind un produs iconic pentru marca Ford, apreciat atât în România cât şi în Europa. Ne dorim să vedem cât mai multe modele Ford, nu doar în flotele entităţilor private, dar şi la cele ale statului, cu atât mai mult cu cât producem la Craiova unele dintre cele mai apreciate şi avansate SUV-uri ale momentului“, a declarat Cristian Prichea, Director General, Compania Naţională de Vânzări Ford.

Toate informaţiile despre Ford Transit AWD pregătit pentru Poliţia de Frontieră pot fi citite pe ADEVARUL AUTO.

AutoPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite