100Tracks ADVENTURE – o săptămână de aventură off-road

0
Publicat:
Ultima actualizare:

100Tracks ADVENTURE este un eveniment care se va desfăşura în perioada 23-39 iulie în Mureş, o competiţie de o săptămână din Campionatul de Off-road 100Tracks, singurul campionat de off-road românesc desfăşurat sub patronajul Federaţiei Internaţionale a Automobilului, FIA.

Pe lângă ineditul evenimentului, concurenţii vor avea de îndurat 6 zile de competiţie, 100Tracks ADVENTURE propune noi provocări celor care iubesc competiţiile off-road.

100Tracks ADVENTURE este o competiţie în care concurenţii se pot înscrie la clasele: TRIP(descriere video), SOFT(descriere video), SOFT Modificat şi Hard(descriere video).

Fiind un eveniment de o săptămână, organizatorii au decis să încurajeze şi prezenţa celor care pot veni doar în weekend, adică în ultimile trei zile ale competiţiei (28-30 iulie). Astfel a apărut Adventure Challenge Cup, o întrecere care se va desfăşura doar pe traseele de clasa TRIP. Pentru cei care doresc sa experimenteze clasa TRIP dar nu pot bifa cele 6 zile de competiţie 100Tracks ADVENTURE, pot veni în ultimele 3 zile ale competiţiei să concureze tot pe traseele de TRIP.

O dată cu apariţia acestei cupe, se va stabili şi un clasament separat de cupă pentru concurenţii care participă cu Dacia DUSTER. Vorbim despre prima cupă monomarcă Dacia Duster din clasa TRIP 100Tracks. În cupa monomarcă Dacia Duster, concurenţii vor putea puncta tot în ultimile trei zile ale evenimentului 100Tracks ADVENTURE.

În cadrul acestui eveniment se va desfăşura şi prima întâlnire a posesorilor de Mercedes-Benz G Class din Europa organizată în România.

100Tracks ADVENTURE nu se doreşte doar o competiţie maraton, ci şi una care să ofere cele mai consistente premii din această zonă a motorsportului românesc. Vorbim despre premii cumulate de peste 10.000 euro.

Concurenţii care doresc să se înscrie la această competiţie trebuie să-şi facă, obligatoriu, cont on-line pe site-ul www.100tracks.net. Tutorial video.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite