Ambasadorul Belgiei în Luxemburg a adoptat o căţeluşă maidaneză din Dej

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O căţeluşă, în vârstă de şase luni din Dej, a fost adoptată de Ambasadorul Belgiei în Luxemburg, potrivit Digi24.

Norocul i-a surâns căţeluşei Karen când la vârsta de trei luni a fost găsită pe când se ascundea speriată sub o maşină. Micul animal nu voia să iasă din ascunzătoare, astfel că proprietara maşinii a cerut ajutorul Asociaţiei Pro Anima, care se ocupă de animalele fără stăpân.

Membrii Asociaţiei au reuşit să o scoată pe căţeluşă de sub maşină şi au luat-o în îngrijire. La scurt timp după aceea, Asociaţia a pus-o spre adopţie pe micuţa căţeluşă, prin intermediul unei postări pe reţelele de socializare. Cea mai surprinzătoare cerere de adopţie a venit însă din partea Ambasadorului Belgiei în Luxemburg. O asociaţie din Belgia care colaborează cu „Anima Pro Terra” a preluat postarea şi, astfel, căţeluşa a fost adoptată chiar de Ambasadorul Regatului Belgiei în Luxemburg.


Foto: Facebook / Asociaţia Anima Pro Terra

Imagine indisponibilă

A fost semnat un contract de adopţie în urma căruia căţeluşa a primit numele de „Caline” şi a fost transportată spre noua ei casă de către Ambasadorul României în Luxemburg.

„Este un exemplu faptul că au ales să adopte un câine salvat de pe străzi şi nu şi-au cumpărat unul”, a declarat, pentru Dejeanul, Georgeta Stanciu, reprezentanta Asociaţiei Anima Pro Terra, citată de Digi24.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite