A ajuns celebru în toată lumea: bunicuţul Pokemon Go joacă pe 64 de telefoane simultan VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chen San-yuan
Chen San-yuan

Chen San-yuan are 70 de ani şi e din Taiwan. A început cu 11 telefoane iar acum are nu mai puţin de 64 de dispositive montate pe bicicletă. Toată instalaţia cântăreşte peste 30 de kilograme.

Dacă joci Pokemon, sigur ai auzit de Chen San-yuan, „bunicuţul Pokemon Go”. Are 70 de ani, e din Taiwan şi a aflat despre joc de la nepotul său. A încercat şi l-a prins aşa de tare, că în 2018 a pornit la vânat pokemoni cu 11 telefoane ataşate la bicicletă.

Şi cum ştie că performanţa cere sacrificii, anul trecut a trecut la 45 de telefoane iar acum e mândrul posesor al unei cozi de păun din 64 de telefoane, ataşată la bicicleta sa, care cântăreşte 30 de kilograme, scrie mediafax.ro

Telefoanele le alimentează din baterii externe puse în coşul bicicletei.

E un jucător elitist, nu vânează decât pokemoni rari şi nu prea îi place să joace în echipă. Telefoanele i le furnizează Asus, dar dă mulţi bani pe abonamente, cabluri, baterii externe. Asta nu-l deranjează: vânătoarea e tot ce contează.

image

Şi ca să-i facă viaţa şi mai frumoasă, cei de la Pokemon au anunţat lansarea Pokemon UNITE, primul joc de strategie al platformei, în care jucătorii pot face echipe, pot colabora şi se pot confrunta cu alte echipe. Bătăliile se poartă în timp real, aşa că să te ţii capete-n stâlpi, căderi de pe bordură sau oameni care ratează staţiile de metrou.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite