5 lucruri pe care toţi oamenii de succes le fac înainte de somn

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Există câteva obiceiuri pe care aproape toţi oamenii de succes le fac înainte de culcare. Sunt lucruri aparent banale, care adoptate pe termen lung aduc succesul. Le poţi încerca şi tu!

5 lucruri pe care toţi oamenii de succes le fac:

Îşi imaginează succesul de mâine

Mulţi oameni de succes îşi oferă câteva minute înainte de somn pentru a-şi imagina rezultatele pozitive ale proiectelor la care lucrează, spune Lynn Taylor, expert în organizarea muncii. Potrivit ei, „Pentru cei mai mulţi dintre ei, nu este o provocare sau de exerciţiu; ei au avut norocul să aibă abilităţi analitice bune”. 

Fac plimbări de seară şi citesc înainte de culcare

Joel Gascoigne, co-fondator şi CEO Buffer, în fiecare seară înainte de a merge la culcare se plimbă 20 de minute. Pe blogul său el scrie: “Este un moment minunat să te relaxezi. Plimbarea îmi permite să analizez ce s-a făcut în timpul zilei, să reflectez asupra sarcinilor complexe, treptat să nu mă gândesc la muncă şi să obţin o oboseală plăcută.”

Bill Gates, de exemplu, a făcut o tradiţie din a întocmi o listă cu cărţile pe care le recomandă şi altora, asta în ciuda faptului că are o agendă extrem de încărcată. Printre lecturile de anul acesta se numără Omul care a hrănit lumea (The man who fed the world), de Leon Hesser şi Mitul liderului puternic (The Myth of the Stron Leader), de Archie Brown.

Află continuarea doar aici!

7 lucruri despre care nu trebuie să vorbeşti la actualul loc de muncă

Sfaturi utile să devii puternic. Cum să nu mai laşi oamenii să te calce în picioare

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite