Vor să-l „cureţe“ sâmbătă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liga I s-a încheiat, însă, paradoxal, scaunul lui Ion Crăciunescu a început să se clatine tot mai serios abia după terminarea campionatului.

Acuzat de corupţie de finanţatorul Vasluiului, Adrian Porumboiu, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, are acum şi o altă problemă. Asociaţiile Judeţene de Fotbal s-au aliat împotriva lui! Într-un memoriu adresat preşedintelui FRF, Mircea Sandu, şefii AJF-urilor solicită demiterea celui care se află în fruntea arbitrajului românesc!

„Războiul declaraţiilor cu Porumboiu îl pune pe omul Crăciunescu într-o lumină proastă. Mai mult, un asemenea scandal nu e demn de un preşedinte CCA", e justificarea celor care cer schimbarea actualului preşedinte CCA.

Salvat de absenţa „Naşului"

Crăciunescu putea să fie demis ieri de Comitetul Executiv, însă şedinţa a fost amânată pentru sâmbătă întrucât Mircea Sandu e plecat din ţară. În ultima perioadă, şeful CCA a înregistrat mai multe eşecuri în duelul său cu Comitetul Executiv. Cea mai notabilă înfrângere: delegarea arbitrilor străini la mai multe partide importante din Liga I, măsură cu care Crăciunescu n-a fost de acord.

Faptul că Asociaţiile Judeţene de Fotbal îi cer schimbarea la Mircea Sandu e un motiv de îngrijorare pentru Crăciunescu. „Naşul" va căuta mereu să-i mulţumească pe şefii AJF-urilor, având în vedere că depinde de voturile acestora, de fiecare dată când se organizează alegeri pentru funcţia de preşedinte la FRF.

"Crăciunescu e un tip arogant şi sfidător, fără calităţi de manager. E un individ avid de putere şi răzbunător.''
Pasaj din memoriul depus de şefii AJF-urilor

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite