Virginia Ruzici anunţă un nou început pentru Simona Halep şi un tenis mai ofensiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep şi Virginia Ruzici
Simona Halep şi Virginia Ruzici

Managerul Simonei Halep, Virginia Ruzici, e de părere că jucătoarea noastră avea nevoie de meciurile de Fed Cup pentru a-şi recăpăta încrederea.

Fosta campioană de la Roland Garros spune că antrenorul Darren Cahill încearcă să schimbe puţin stilul de joc al Simonei. 

"Darren este considerat unul dintre cei mai buni antrenori din lume şi încearcă să o împingă pe Simona spre un tenis mai ofensiv, pentru că ea este capabilă să evolueze foarte bine. Numai că atunci când este sub presiune sau simte o nervozitate, ea intră în ritmul ei obişnuit, acela de a juca agresiv din spatele terenului.

Dar ea este capabilă să facă scurte, să vină la fileu. Este nevoie doar de puţin timp pentru a consolida aceste tactici ale lui Darren", a admis fosta campioană de la Roland Garros.

Ruzici e de părere că Simona va reveni treptat în fazele superioare ale turneelor: 

"Începutul anului a fost mai dificil pentru Simona, pentru că avut mai multe probleme de sănătate, dar acum poate fi un nou început. Ea avea nevoie de nişte meciuri puţin mai dificile, de trei seturi, aşa cum au fost cele de la Fed Cup.

Pentru ea contează să fie cât mai mult pe teren, în cât mai multe meciuri, şi să îşi recâştige încrederea în forţele ei. Sunt convinsă că va fi un an interesant, cu multe performanţe şi Simona va rămâne sus în clasament", a adăugat managerul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite