Viorel Moldovan, înainte de meciul cu Berceni: „Ne-am antrenat de 1 mai. Grătarele le-am amânat pentru finalul sezonului, când vom promova“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După două victorii în primele două etape ale play-off-ului, rapidiştii vor să o bifeze şi pe a treia, sâmbătă, în partida din Giuleşti, cu cei de la ACF Berceni, o grupare pe care în returul sezonului regulat au învins-o cu 3-0.

„Berceni reprezintă o echipă cu dinamică bună de joc, şi care nu are nimic de pierdut, spre deosebire de noi“, a declarat Viorel Moldovan, într-o conferinţă de presă, aluzie la faptul că Berceni nu poate promova, după ce nu şi-a depus dosarul de licenţă. 

În returul sezonului regulat, contra aceluiaşi adversar, în Giuleşti, Rapid s-a impus cu 3-0, dar Moldovan nu crede că pe jucătorii săi îi aşteaptă un meci prea uşor. 

„Ştim că meciul va fi foarte dificil, pentru noi este important să continuăm seria rezultatelor bune din acest play-off. Moralul este foarte bun şi am mare încredere că vom scoate un rezultat favorabil. Ne-am antrenat pe 1 mai, n-am stat de grătare şi de altele, pe care le-am amânat până la finalul campionatului, când vom promova. Nu mă interesează prea mult ceea ce fac ceilalţi, chiar dacă rezultatele indirecte ne avantajează sau nu. Pentru mine este important în primul rând ce facem noi, pentru că suntem doar la mâna noastră“, a mai spus Moldovan. 

Pentru meciul de sâmbătă, din etapa a 3-a a play-off-ului, Viorel Moldovan nu se va putea baza pe mai mulţi jucători, la absenţele lui Darko Lukanovic, Cătălin Doman şi Andrei Tânc, adăugându-se şi cea a lui Pancu. Atacantul şi căpitanul Rapidului acuză o răceală, dar Moldovan speră să-l recupereze pentru derby-ul cu liderul CSMS Iaşi, de miercuri. 

Cu şapte etape înainte de finalul play-off-ului de promovare, CSMS e pe primul loc în Seria I, cu 26 de puncte, cinci puncte dar şi un meci în plus, faţă de Rapid, locul 3. 

Primele două poziţii promovează, dar Unirea Slobozia, locul 2 în acest moment, este scoasă din calcul în această luptă, pentru că nu şi-a depus dosarul de licenţă, la fel ca şi cei de la Berceni.

Liga a II-a

Seria I, play-off

Clinceni – CSMS Iaşi 0-3

Unirea Slobozia – SC Bacău sâmbătă, 11.00

Rapid – Berceni sâmbătă, 18.00

Clasament

1. CSMS Iaşi 13 8 2 3 22-10 26

2. Unirea Slobozia 12 7 1 4 12-11 22

3. Rapid 12 6 3 3 14-10 21

4. FC Clinceni 12 5 3 4 19-13 18

5. Berceni 12 3 3 6 15-21 12

6. SC Bacău 12 1 2 9 8-22 5

Citeşte şi 

CSMS Iaşi, încă un pas spre promovare, după 3-0 în deplasarea de la Clinceni. Programul etapei a 3-a din play-off-ul şi play-out-ul ligii secunde

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite