Vine Marcel Popescu! Pleacă Meme?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nemulţumit de activitatea desfăşurată de către Meme Stoica şi Narcis Răducan, Gigi Becali a anunţat angajarea unui nou director sportiv. Gigi Becali a decis să-l coopteze pe impresar în conducerea clubului, pe postul lui Narcis Răducan, care va rămâne în Ghencea ca şi simplu scouter, alături de Liţă Dumitru.

Latifundiarul a decis ca de transferuri să se ocupe de acum încolo doar impresarul Marcel Popescu, care este începând de ieri şi angajat al clubului din Ghencea. „Marcel Popescu o să lucreze cu mine. Va fi director sportiv, în locul lui Narcis Răducan, care va rămâne şi el ceva acolo pe la club. Marcel Popescu e mai deştept, ştie mai bine, a demonstrat-o. Nu mă despart nici de cei din club, dar îi dublez, n-am ce face. N-au dat rezultate!", a explicat Becali.

În noile condiţii, rămâne de văzut dacă Mihai Stoica va accepta din nou o limitare a atribuţiilor sale sau va pleca de la club, aşa cum speră apropiaţii patronului Gigi Becali! Cert este că Narcis Răducan, care e mâna dreaptă a lui Mihai Stoica, va rămâne angajat ca şi simplu scouter, aşa cum e şi Liţă Dumitru, fostul antrenor al Stelei II. Un prim transfer operat de către Marcel Popescu ar putea fi cel al atacantului Yazalde Gomes Pinto, de la Sporting Braga, fost internaţional de tineret al Portugaliei.

„Este un jucător pe care noi vrem să-l luăm şi Marcel are semnătură de la el că îl reprezintă. Nu e din Liga I, e de afară", a menţionat Becali. De asemenea, latifundiarul s-a mai arătat interesat şi de rapidistul Juliano Spadacio, respectiv de jucătorul Sportului Studenţesc Tibi Bălan: „Júnior Moraes va fi şi el cât de curând fotbalistul Stelei. Vor mai veni Gabi Matei şi Mihai Costea, iar lui Spadacio şi Bălan aş vrea să le fac contracte pe şase luni, să vedem dacă sunt în stare să joace la Steaua".

Conceiçao sau Grigoraş, doriţi din vară

Becali a precizat că Popescu se află în relaţii foarte bune cu antrenorul FC Braşov, Antonio Conceiçao. „Marcel e în relaţii bune şi e impresarul lui Conceiçao, aşa am înţeles. Îmi place echipa pe care au făcut-o la Braşov. Conceiçao şi ăla de la Pandurii (n.r. - Petre Grigoraş) sunt antrenori. Mie de ăia îmi place. Iei de colo, de colo şi faci o echipă care combină frumos, asta e mână de antrenor. Din nimic a făcut bici şi ăla la Braşov, şi ăla la Târgu-Jiu. Cum fac, bă, ăia şi noi nu putem? Dar o să facem din vară", a mai spus Becali.

Cine e Marcel Popescu

- A fost preşedintele Universităţii Craiova în sezonul 1990-1991, când „Ştiinţa" a cucerit ultimul event, cu Sorin Cîrţu pe bancă
- A activat apoi şi ca preşedinte al clubului Electroputere Craiova
- În lumea impresariatului a intrat mai întâi alături de Rodion Cămătaru, la finalul anilor '90, după care a început să lucreze de unul singur
- În ultimii ani a colaborat cu echipe ca FC Naţional, CFR Cluj, Rapid, FC Timişoara sau FC Braşov

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite