VIDEO Zidane a debutat en-fanfare pe banca lui Real Madrid. Zizou: "Acesta este doar începutul unei noi echipe"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Real Madrid a avut o evoluţie fabuloasă sub conducerea noului antrenor, Zinedine Zidane, care a preluat echipa după demiterea lui Rafa Benitez.

"Galacticii" au spulberat acasă cu 5-0 pe Deportivo La  Coruna, una dintre echipele bune din Primera Division, care în urmă cu câteva etape făcuse 2-2 pe terenul Barcelonei. Pentru Real au marcat Benzema 15, 90+1 şi Bale 22, 49, 63.

„Cu siguranţă vom continua la fel şi la meciurile următoare. Real Madrid trebuie să câştige mereu. Importantă este atitudinea echipei. Mai trebuie să ne îmbunătăţim în mai multe aspecte şi o vom face.A fost o zi lungă pentru mine, dar sunt fericit. Am fost relaxat şi fericit. Ăsta e doar începutul, însă. Nu am schimbat nimic la jucători. S-a schimbat antrenorul şi vreau să jucăm cât mai bine posibil”, a spus francezul, care a fost aplaudat la scenă deschisă pe Santiago Bernabeu.

Zidane a devenit antrenorul cu cel mai bun debut pe banca Realului, din ultimii 57 de ani, iar Bale e primul jucător care reuşeşte două hatt-trickuri în acest sezon de Primera Division.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite