VIDEO Turul Franţei: Chris Froome a alergat pe finalul etapei 12, după ce şi-a distrus bicicleta într-un accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Britanicul Chris Froome (Sky) a alergat pe finalul etapei a 12-a a Turului Franţei, joi, după un accident cauzat de o motocicletă, în care au fost implicaţi şi Bauke Mollema şi Ritchie Porte.

Potrivit L'Equipe, accidentul a avut loc pe ultimul kilometru al etapei. Cele trei biciclete au lovit o motocicletă, incident după care Froome a ales să continue alergând, fără să aştepte maşina de asistenţă. După ce a alergat zeci de metri, britanicul a primit altă bicicletă. El a avut însă probleme cu aceasta şi a încheiat etapa cu a treia bicicletă primită.

Etapa, desfăşurată pe distanţa de 178 de kilometri, între Montpellier şi Chalei Reynard, a fost câştigată de belgianul Thomas De Gendt (Lotto-Soudal). Pe locul doi s-a clasat tot un belgian, Serge Pauwels (Dimension Data), iar poziţia a treia a fost ocupată de spaniolul Daniel Navarro (Cofidis).

Chris Froome a pierdut prima poziţie în clasamentul general, pe care a trecut alt britanic, Adam Yates (Orica-BikeExchange).

Etapa a 13-a, un contratimp individual de 37,5 kilometri, va avea loc vineri, între Bourg-Saint-Andéol şi La Caverne du Pont-d'Arc.

image

Chris Froome s-a prăbuşit după un accident cu o motocicletă FOTO AP 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite