VIDEO Sorana Cîrstea s-a jucat cu delfinii înainte de startul turneului de tenis de la Miami

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorana Cîrstea a avut parte de momente de răsfăţ înainte de debutul în cadrul turneului WTA de la Miami: românca a intrat într-un bazin cu apă, unde s-a jucat cu delfinii.

Înaintea turneului de tenis de la Miami, care va debuta miercuri, în Florida, Sorana Cîrstea şi alte câteva jucătoare de tenis au avut parte de clipe de relaxare la Delfinariul din Miami. Românca a intrat în bazinul delifinilor şi s-a fotografiat, i-a sărutat şi a înotat împreună cu ei, spre amuzamentul asistenţei, scrie site-ul digisport.ro.

În total, 11 jucători şi jucătoare au avut parte de o oră de răsfăţ în compania delfinilor la Miami Seaquarium. Această acţiune este organizată în fiecare an, înaintea startului turneului din Florida. Nu doar Cîrstea a fost invitată la această acţiune, ci şi Simona Halep, dar această a refuzat joaca în piscină cu drăgălaşele mamifere, mai notează sursa citată.

Simona Halep o va întâlni pe Casey Dellacqua în al doilea tur al turneului de la Miami

România va fi reprezentată la Miami de Victor Hănescu la masculin, singurul reprezentant al nostru în Florida, respectiv Simona Halep, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu şi Alexandra Cadanţu la feminin. Halep este cotată cu a treia şansă la câştigarea acestui turneu, după Serena Williams şi Na Li, primele două jucătoare din ierarhia mondială.

VIDEO cu momentele de distracţie petrecute de Cîrstea alături de delfini

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite