VIDEO Simona Halep, aplaudată de Kerber după o lovitură incredibilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a învins-o din nou pe Angelique Kerber, la fel cum o făcuse şi la Australian Open, în semifinale. A fost încă un meci de trei seturi adjudecat de liderul mondial.

Simona Halep a trecut de Angelique Kerber în semifinale la Roland Garros, după un meci de două ore şi 14 minute. 

În semifinală, a şasea din carieră la un Grand Slam, a treia la Roland Garros, Simona Halep va juca împotriva spaniolei Garbine Muguruza, locul 3 WTA, atât pentru calificarea în ultimul act al French Open, cât şi pentru locul I WTA. Jucătoarea care se va impune în această întâlnire va fi, luni, numărul 1 mondial.

Până în prezent, Halep şi Muguruza s-au întâlnit de patru ori, iar spaniola conduce cu 3-1. Însă toate victoriile ei sunt pe hard, în timp ce succesul Simonei Halep este pe zgură, în optimi, la Stuttgart, în 2015, scor 3-6, 6-1, 6-3.

În cealaltă semifinală vor evolua americancele Sloane Stephens, locul 10 WTA, şi Madison Keys, locul 13 WTA. Ele s-au întâlnit şi în finala ultimei ediţii a US Open, când Stephens s-a impus cu 6-3, 6-0.

Calificarea în semifinale este recompensată la Roland Garros cu un premiu de 560.000 de euro şi cu 780 de puncte WTA.

Simona Halep a fost de două ori finalistă pe zgura pariziană, în 2014 şi 2017.

De la ce oră se joacă semifinala dintre Halep şi Muguruza

Contra lui Kerber, Simonei i-au ieşit câteva lovituri spectaculoase, iar efortul său de a ajunge la o scurtă şi a câştiga punctul a fost apreciat inclusiv de adversara ei, care a aplaudat-o pe Halep.

Rezumatul partidei. Lovitură aplaudată de Kerber, de la 0:50

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite