VIDEO Prima înfrângere pentru CFR Cluj în 2013: 1-2 contra lui Dnepr din Ucraina. Gol fabulos marcat de Weldon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clujenii se pregătesc pentru duelul cu Inter din Europa League FOTO Cosmin Iftode
Clujenii se pregătesc pentru duelul cu Inter din Europa League FOTO Cosmin Iftode

În cea de-a cincea partidă amicală jucată în Spania, la Marbella, CFR Cluj a cedat în faţa ucrainenilor de la Dnepr Dnipropetrovsk, scor 1-2. Deşi echipa feroviară a pierdut, oficialii clujeni sunt mulţumiţi de evoluţia jucătorilor.

CFR Cluj a pierdut primul amical al iernii în faţa lui Dnepr Dnipropetrovsk, bifând prima înfrângere din noul an. Ucrainenii au deschis scorul în minutul 25 şi au majorat scorul trei minute mai târziu. Clujenii au redus din diferenţă în finalul primei reprize prin Weldon, care a marcat graţie unui şut trimis în vinclul porţii adverse.

CFR Cluj - Dnepr 1-2: Weldon 44 / Matheus 25, Seleznyov 28.

CFR: Stăncioiu - Pinto, Maftei, Rada, Camora - Mureşan, Celestino - Maah, Muniru, Hora - Weldon.

În ciuda faptului că CFR a pierdut, Iuliu Mureşan s-a arătat mulţumit de jocul clujenilor, adăugând că echipa va mai beneficia de întăriri în această pauză competiţională.

"Chiar dacă am pierdut, cred că am făcut un joc bun. Nu prea a mers jocul la mijlcoul terenului, acolo unde jucătorii ucrainenilor au stat mai bine. Mi-aş dori să câştigăm Cupa României, iar în campionat să urcăm pe podium. Suntem în discuţii cu câteva echipe pentru nişte jucători, dar deocamdată până nu se semnează actele nu pot să spun nimic. Mi-a plăcut de Păun, e un tânăr jucător care are calităţi certe. Maah poate fi înlocuitorul lui Sougou, dar probabil că vom mai aduce jucători", a spus Mureşan pentru Look TV.

VIDEO cu execuţia superbă a lui Weldon:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite