VIDEO: Iniesta, primit ca un erou de fanii lui Espanyol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marea rivalitate barceloneză a fost uitată aseară pe El Prat, chiar dacă Espanyol a pierdut în cele din urmă cu 1-5 partida cu FC Barcelona. Iniesta a fost ovaționat înainte de începerea meciului, pe parcursul său și mai ales atunci când a părăsit terenul spre finalul partidei.

Fanii alb-albaștrii nu au uitat gestul lui Iniesta din finala Cupei Mondiale, când a dedicat golul marcat cu Olanda lui Dani Jarque, fotbalistul celor de la Espanyol, care a decedat anul acesta în urma unor probleme la inimă.

Într-un gest suprem unii suporteri ai gazdelor de pe El Prat au venit la meci cu tricouri alb-albastre având înscris pe spate numele lui Iniesta. ”Am simțit căldura publicului în teren, lumea mi-a trimis mesaje... oamenii sunt mai presus de orice rivalitate”, a declarat Iniesta la finalul partidei.

Barcelona s-a impus în stilul caracteristic împotriva unei formații care nu primise decât două goluri pe teren propriu în acest sezon. ”Echipa mea nu încetează să mă uimească”, a spus la final Pep Guardiola. Pedro și Villa de câte două ori și Xavi au marcat pentru Barcelona, care conducea cu 3-0 după o oră de joc. Osvaldo a marcat pentru Espanyol, sfârșind perioada de invincibilitate a lui Valdes, însă Espanyol nu a putut evita umilința.

Barcelona va încheia anul pe primul loc, în timp ce Real Madrid joacă astăzi cu Sevilla în încercarea de a păstra diferența de două puncte față de catalani.

Vezi cum a fost ovaționat Iniesta:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite