VIDEO Golul fabulos al lui Thiago şi victoria mincinoasă a lui Bayern. Stuttgart, învinsă în prelungiri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-o restanţă din etapa a 17-a din Bundesliga, Bayern Munchen, liderul autoritar al campionatului german, a câştigat la Stuttgart (2-1), după un meci pe care era să-l piardă, dar pe care l-a câştigat la ultima fază, cu o execuţie de clasă a lui Thiago.

Bayern a intrat în meciul de pe "Mercedes Benz Arena" cu alura unei echipe care a învins de la vestiare. Pe teren însă bavarezii n-au impresionat, cu o formulă pe care Guardiola o tot încearcă în ultima perioadă, fără niciun vârf veritabil, cu Mario Gotze cel mai avansat jucător. 

Şvabii, la care Maxim a fost lăsat de antrenorul Schneider doar pe bancă, pe toată durata partidei, au dat însă o lecţie bună campioanei Europei, iar Ibisevic l-a şi învins pe Neuer, în minutul 29. 

În partea secundă, Bayern s-a mai trezit la viaţă, Guardiola şi-a schimbat optica şi tactica şi a trimis doi atacanţi în teren, în decurs de un minut, Mandzukic (în minutul 59, în locul lui Kroos) şi Pizarro (în minutul 60, în locul lui Shaqiri). 

Peruanul a adus egalarea (76), după o lovitură de cap, din centrarea lui Thiago, iar până la urmă bavarezii s-au întors la Munchen, nemeritat, chiar cu toate punctele. 

Omul decisiv a fost tot mijlocaşul adus de la Barcelona, care a reuşit în prelungiri o foarfecă laterală, pentru un 2-1 final. 

Un gol venit în minutul 90+3, un mic bonus din partea centralului Manuel Grafe. În Bundesliga, centralii arată trei minute de prelungire în 1% din meciuri. 

Rezultatul? Bayern s-a distanţat la 13 puncte de Leverkusen, învinsă sâmbătă la Freiburg (2-3) şi e la 17 lungimi de Dortmund şi Gladbach, ocupantele locurilor 3 şi 4. 

Stuttgart, în schimb, cu 19 puncte după 18 etape, simte briza retrogradării. E la doar cinci puncte de Nurnberg, prima sub linia roşie, în acest moment. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite