VIDEO Dinamo - CSMS Iaşi 2-1: Colţescu, ce decizie! Ce a reuşit arbitrul unui meci crucial. Trei oameni au fost eliminaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steliano Filip
Steliano Filip

Ajunsă pe locul 7 în campionat, la un pas de a rata prezenţa în play-off, şi cu un patron, Ionuţ Negoiţă, aflat pe picior de plecare, Dinamo a jucat, sâmbătă seară, o partidă de totul sau nimic.

Dinamo şi-a jucat, într-un fel, viitorul în meciul cu CSMS Iaşi, iar Vasilie Miriuţă, postul! CSMS Iaşi a venit în „Ştefan cel Mare“ din postura echipei care a învins FCSB etapa trecută, ajungând la egalitate de puncte cu Dinamo!

Având aceste coordonate, Dinamo - CSMS Iaşi a fost considerat de mulţi drept cel mai important meci din runda cu numărul 19. Ce a ieşit? O întâlnire îngrozitor de slabă, care a arătat, încă o dată, cât de slab e campionatul românesc!

Dinamo a deschis scorul prin Steliano Filip (8), cel care, după toate prostiile făcute în ultima perioadă, a reuşit să facă şi ceva bun. Apoi, de la 1-0 încolo, aproape că nu s-a jucat nimic. O luptă surdă, fără nicio noimă. Asta până când, aproape de finalul reprizei, Nedelcearu a „dormit“ în apărare, a stricat ieşirea defensivei la ofsaid, iar Platini a egalat (40).

Comentatorul a avut nevoie de zeci de reluări

După pauză, s-a petrecut cea mai importantă fază a partidei. Salomao a pătruns în careu şi a căzut ca un sac de cartofi după un duel cu un adversar. Prompt, centralul Sebastian Colţescu a arătat spre punctul cu var. După primele reluări, părea că centralul a luat o decizie catastrofală, nefiind penalty. Până şi comentatorul Digi Sport a fost contrariat de faptul că s-a dat 11 metri pentru Dinamo. Abia după minute bune, după zeci de reluări, s-a găsit una care a risipit orice dubiu: Colţescu a judecat corect şi a văzut bine faultul asupra lui Salomao!

Convinşi că centralul a greşit, ieşenii, care au venit la Bucureşti cu antrenorul Flavius Stoican suspendat, au protestat vehement. Cioinac, eroul victoriei cu FCSB, a şi văzut „roşu“, probabil, fiindcă l-a înjurat pe Colţescu.

Anton a transformat, într-un final, penalty-ul (53) şi a readus Dinamo în avantaj. Apoi, s-a jucat, din nou, un fotbal dezolant, iar în prelungiri, CSMS Iaşi a mai avut doi oameni eliminaţi: fundaşul Frăsinescu şi secundul Trică.

Dinamo a obţinut abia a patra victorie în zece meciuri cu Vasile Miriuţă şi a rămas tot pe locul 7, cu 27 de puncte, dar s-a apropiat la un punct de Astra, locul 6, care va juca, duminică (ora 20.45, Digi Sport, Telekom Sport, Look TV) cu FCSB.

CSMS Iaşi e pe 8 cu 24 de puncte.

VEZI GOLURILE MECIULUI DINAMO - CSMS IAŞI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite