VIDEO / David Lopes, vedetă pe internet. Vezi ce poate ultima achiziţie a Craiovei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul brazilian David Lopes a semnat un contract pe doi ani cu Universitatea Craiova, venind liber de contract de la Cordoba, din liga secundă spaniolă.

Fotbalistul de 28 de ani a ales Craiova, deşi a mai fost dorit în Liga I de Steaua, Dinamo şi CFR Cluj.

Lopes este un fundaş foarte puternic, un colos care ştie jocul. Face faţă fără nico problemă la echipele cu pretenţii din Liga I“, a fost caracterizarea făcută brazilianului de către Gică Craioveanu.

Lopes este înalt şi ştie cu mingea. Este foarte puternic, dar asta nu înseamnă că e greoi, se mişcă bine. N-am fost aşa atent la el, eu eram atent mai mult la mine, cum să mă bag pe lângă el. Am remarcat că urcă mult în atac şi are o lovitură bună de cap“, a spus şi Ionel Dănciulescu, jucător care l-a avut ca adversar pe David Lopes pe când juca la Hercules Alicante.

Brazilianul a evoluat în cariera sa la formaţiile Clube Atletico Paranaense, FC Porto (unde l-a avut ca antrenor pe Jose Mourinho), Iraty Sport Club, NK Osijek, Terek Groznâi (unde a fost coleg cu Valentin Iliev) şi Cordoba.

Lopes s-a remarcat prin siguranţa de care dă dovadă în apărare, fiind apreciat pe la echipele la care a evoluat. Fanii lui Cordoba au făcut şi un filmuleţ pe care l-au dedicat brazilianului, denumit Chocolate Love.

Vezi ce poate David Lopes!

Vezi un filmuleţ dedicat lui David Lopes de fanii lui Cordoba!

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite