VIDEO Chelsea - Arsenal: 6-0. Goluri multe, faze spectaculoase şi erori de arbitraj în meciul 1.000 al lui Wenger

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chelsea Londra şi-a învins în mod categoric rivala locală, Arsenal, într-un meci disputat sâmbătă, pe teren propriu şi încheiat cu 6-0. Dincolo de rezultatul care „vorbeşte“ despre evoluţia din teren, arbitrul a fost în centrul atenţiei pentru erorile comise.

Samuel Eto'o a „spart gheaţa“ şi a deschis scorul după un şut la colţul lung (5'), iar două minute mai târziu, André Schürrle a majorat scorul printr-o execuţie asemănătoare. Pe lista marcatorilor şi-au mai trecut numele Eden Hazard (17', penalti), Oscar (42', 66') şi Mohamed Salah (71'). 

Faza penaltiului transformat a fost una controversată, lovitura de pedeapsă fiind acordată în mod eronat. Aflat în apropierea liniei, mijlocaşul Alex Oxlade-Chamberlain a comis henţ, în încercarea de a evita un gol, însă arbitrul Andre Marriner s-a consultat cu asistenţii şi a dictat lovitură de la 11 metri. Când a venit vorba, însă, de a-l elimina pe cel care comisese henţul, „fluieraşul“ i-a arătat cartonaşul roşu lui Kieran Gibbs, în ciuda faptului că Chamberlain a insistat să explice că el trebuie să părăsească terenul.

Prin victoria de sâmbătă, Chelsea a ajuns să fie neînvinsă pe teren propriu de 25 de partide, iar în confruntările directe, Arsenal a bifat a şasea oară consecutiv când nu a reuşit să se impună. Meciul a fost unul special pentru tehnicianul „tunarilor“, care a atins o bornă importantă pentru cariera lui: 1.000 de meciuri în care a ocupat banca tehnică a lui Arsenal. Echipa gazdă e lider în Premier Leeague, cu 21 de victorii, şase egaluri şi patru înfrângeri, în timp ce oaspeţii sunt pe a treia poziţie, la şapte puncte distanţă, având 19 meciuri câştigate, cinci remize şi şase partide pierdute.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Arsène Wenger va bifa meciul cu numărul 1.000, în calitate de antrenor la Arsenal

Presa engleză îl evaluează pe Vlad Chiricheş, după şapte luni de la transferul Steaua - Tottenham

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite