VIDEO Bayern Munchen – Stuttgart şi Levante – Espanyol, cele mai spectaculoase meciuri din campionatele Europei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bavarezii se bucură după ce au realizat scorul campionatului contra lui Stuttgart în Bundesliga FOTO Mediafax
Bavarezii se bucură după ce au realizat scorul campionatului contra lui Stuttgart în Bundesliga FOTO Mediafax

Weekendul recent încheiat a adus în atenţia publicului meciuri interesante din fiecare campionat al Europei. Capul de afiş a fost ţinut de Bayern Munchen, care a zdrobit pe teren propriu, scor 6-1, pe Stuttgart, viitoarea adversară a Stelei din Europa League.

În Bundesliga Bayern Munchen a făcut spectacol pe Allianz Arena. Bavarezii au învins cu 6-1 pe Stuttgart, adversara Stelei din grupa H a Europa League. Graţie acestei victorii categorice, Bayern s-a aşezat confortabil în fotoliul de lider cu şase puncte din tot atâtea posibile, având un golaveraj de invidiat după două etape, nouă goluri marcat şi doar unul primit.

Vezi rezumatul meciului Bayern Munchen - Stuttgart:

În Premier League, Chelsea conduce clasamentul după trei etape scurse, având punctaj maxim. Cel mai spectaculos meci al etapei a treia a fost Southampton – Manchester United câştigat de trupa lui Ferguson cu 3-2. Eroul lui Manchester a fost Robin van Persie, care a marcat toate cele trei goluri ale echipe sale.
Arsenal a câştigat şi ea în faţa lui Liverpool, chiar pe terenul cormoranilor, scor 2-0. După trei etape, Liverpool se află pe loc retrogradabil în Anglia (18 din 20 de echipe) cu un singur punct acumulat din nouă posibile.

Vezi rezumatul partidei Southampton - Manchester United.

În Spania, Barcelona a învins la limită, pe teren propriu, pe Valencia, scor 1-0 şi se menţine pe primul loc al clasmamentului. Real Madrid a obţinut, deopotrivă, prima victorie din Primera Division, având la activ un succes, un egal şi o înfrângere din trei partide desfăşurate.
Meciul etapei din Spania a fost Levante – Espanyol. Oaspeţii au condus după primele 45 de minute cu 2-0, dar gazdele au revenit incredibil şi au întors scorul, învingând cu 3-2, golul victoriei fiind marcat în prelungirile partidei.

Vezi rezumatul partidei Levante - Espanyol.

În Italia, AS Roma a învins cu 3-1 pe terenul lui Inter Milano, iar Juventus îşi continuă parcursul bun, trecând în deplasare de Udinese, scor 4-1. Torinezii se află pe primul loc după două etape, având punctaj maxim.

Vezi rezumatul partidei Udinese - Juventus Torino.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite