VIDEO: "Balonul de Aur este al tuturor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Barcelona a realizat un spot video, în care apar cei trei finalişti ai "Balonului de Aur", Iniesta, Xavi şi Messi, cu mesajul: "Felicitări! Acest Balon de Aur este al tuturor!", punând punct dezbaterii despre cine merită mai mult trofeul.

Barcelona dovedeşte încă odată că este o adevărată familie. Deşi finaliştii trofeului "Balonul de Aur" sunt toţi trei jucători din curtea sa, clubul catalan vrea să termine polemica privind cine este fotbalistul care merită cel mai mult prestigiosul premiu al celui mai bun jucător al anului şi a realizat un spot video în care mesajul e clar: "Balonul de Aur" a al tuturor, al echipei, al întregului club, al oraşului, al Catalunyei.

Citeşte şi:

Fotbalul spaniol ia tot în 2010: Cei mai buni 3 fotbalişti şi cei mai buni 3 antrenori sunt din Spania!

În video apar cei trei protagonişti, Andres Iniesta, Xavi şi Messi, alături de câţiva "oameni obişnuiţi": un taximetrist, un brutar, o mamă, un baschetbalist cu handicap locomotor, un tânăr care pictează graffiti şi o fetiţă îmbrăcată în tricoul blaugrana. "Eu l-aş da cuiva care a parcurs 10.000 de kilometri pentru a-şi atinge visul", spune taximetristul. "Eu l-aş da oricui munceşte din greu şi nu se plânge", punctează brutarul.

"Eu l-aş da celui care nu cedează niciodată", spune mămica a doi bebeluşi. "Eu, oricui este un exemplu în meseria sa", susţine baschetbalistul în scaunul cu rotile. "Eu l-aş da celui care dă o tuşă unică pasiunii sale", spune artistul stradal. "Eu i l-aş da lui Xavi", rosteşte primul nume fetiţa. În planul următor, Xavi refuză: "Nu, vă rog, e al lui Andres". Iniesta, la rândul său, îl oferă lui Messi: "Eu i l-aş da lui Leo". Argentinianul pune capăt "dezbaterii": "E al tuturor!".

La final, pe ecran apare Balonul de Aur şi un mesaj în catalană, limbă în care este realizat întreg filmuleţul, cu subtitrare în engleză: "Felicitări! Acest Balon de Aur este al tuturor!".

VIDEO pe adevarul.es

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite