VIDEO A fost coşmarul României la barajul pentru CM 2014, acum ameninţă din nou: „Facem totul ca să batem“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dimitris Salpingidis
Dimitris Salpingidis

Ajuns la 33 de ani, Dimitris Salpingidis vrea să joace şi la Euro 2016, după ce a fost în lotul elenilor pentru Cupa Mondială din Brazilia.

Grecia a învins România cu scorul general de 4-2 la barajul de calificare pentru CM 2014. Atunci, Mitroglou a înscris de trei ori, însă Salpingidis a fost, cu siguranţă, al doilea cel mai important om al grecilor.

În partida tur, el a pasat pentru golul de 1-0, apoi, după ce România a egalat, el a înscris la doar câteva secunde, rupând, din nou, echilibrul. Salpingidis speră ca şi duminică seară Grecia să învingă, aşa cum s-a întâmplat la ultima confruntare cu România pe arena „Karaiskakis“.

Ce a spus?

„Începem o campanie grea de calificare, va fi drum lung până la Euro. Trebuie să avem şi puţin noroc de partea noastră. Meciul cu România va fi greu, mai ales că nu vom avea publicul de partea noastră. Vrem victoria şi vom da totul ca să o obţinem. Ar fi un lucru important pentru noi să câştigăm, mai ales că şi România are acelaşi obiectiv, calificarea“, a spus vârful care evoluează la PAO Salonic.

„Suntem în formă bună, atmosfera e bună în interiorul lotului. Sunt sigur că mă vor ajuta colegii, iar eu îi voi ajuta pe ei. Va fi o campanie dificilă, dar suntem optimişti că vom reuşi să ne calificăm la Euro 2016“, a concluzionat Salpingidis la Digi Sport.

SALPINGIDIS ÎNSCRIE ÎN POARTA ROMÂNIEI LA BARAJUL PENTRU CM 2014

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite