Veste excelentă pentru români: Liga Campionilor poate fi văzută, din nou, la liber de toată lumea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până acum, doar abonaţii Telekom puteau viziona, şi marţi, dar şi miercuri partidele din cea mai tare competiţie intercluburi din lume. Asta în condiţiile în care Pro TV deţine drepturile doar pentru partida de marţi.

De acum încolo însă, pe lângă Telekom Sport şi Pro TV, un alt post de televiziune va transmite, la rândul său, meciuri din Liga Campionilor! 

Începând de astăzi şi până la finalul actualului sezon, televiziunile LOOK TV şi LOOK Plus vor transmite în direct mai multe meciuri de fotbal din cele mai importante competiţii intercluburi UEFA Champions League şi UEFA Europa League.

Telespectatorii LOOK TV şi LOOK Plus vor putea urmări în direct şi înregistrat meciuri jucate pe parcursul săptămânii în cele două competiţii.

Sevilla – Manchester United este capul de afiş al acestei seri în UEFA Champions League, meci ce va putea fi urmărit în direct chiar pe LOOK Plus. Iar pe LOOK TV va putea fi urmărit meciul Şahtior Donetk – AS Roma.

Mâine, spectacolul fotbalistic continuă pe Look TV şi Look Plus cu meciuri din UEFA Europa League.

Cinci meciuri vor fi transmise în direct, iar celelalte vor fi difuzate înregistrat.

Programul complet al celor două seri

Miercuri, meciuri live 

Liga Europa: 19.00 ŢSKA Moscova – Steaua Roşie Belgrad (LOOK Plus)

Liga Campionilor: 21.45 Sevilla – Manchester United (LOOK Plus)

Liga Campionilor: 21.45 Şahtior Doneţk – AS Roma (LOOK TV)

Joi, meciuri live

Liga Europa: 18.00 Lokomotiv Moscova - Nice (LOOK Plus)

Liga Europa: 20.00 Villarreal - Lyon (LOOK PLUS)

Liga Europa: 20.00 Leipzig - Napoli (LOOK TV)

Liga Europa: 22.05 Atalanta - Dortmund (LOOK Plus)

Liga Europa: 22.05 AC Milan - Ludogoreţ (LOOK TV)

LOOK TV şi LOOK Plus difuzează şi meciurile din Liga 1 Betano. În luna februarie, cele

două canale au realizat o premieră în transmisiunile TV de fotbal din România la meciurile derby, difuzând „comentarii altfel“ dedicate suporterilor echipelor combatante. Cele două televiziuni au introdus şi „arbitrul video“ în transmisiunile meciurilor de fotbal din Liga 1 Betano. Verdictul este dat de specialişti chiar în timpul meciurilor, telespectatorii aflând live dacă decizia luată pe teren de arbitru a fost sau nu corectă.

LOOK TV şi LOOK Plus difuzează în România meciuri din UEFA Champions League, UEFA Europa League, Liga 1 Betano, meciuri din Liga a II-a şi din Liga a III-a, meciuri din Campionatul de Fotbal al Belgiei şi Scoţiei. Pe cele două canale sunt prezente şi cele mai importante competiţii europene de baschet şi rugby.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite