Vedeta fostei echipe a lui Olăroiu, acuzată că şi-a omorât un prieten, într-un ritual barbar, pentru a căpăta puteri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acuze înfiorătoare la adresa unui fotbalist care a fost antrenat de Cosmin Olăroiu în Emirate, dar care a jucat şi Campionatul Mondial din Brazilia.

Presa din Ghana îl acuză pe Asamoah Gyan, căpitanul naţionalei ţării africane, că şi- aomorât cel mai bun prieten, dar şi pe soţia acestuia, într-un ritual barbar de sacrificare, care i-ar oferi puteri suplimentare. Totul a  început după ce în luna iulie a acestui an, la scurtă vreme după Cupa Mondială din Brazilia, unde Gyan a marcat două goluri pentru ţara sa, atacantul şi-a luat o scurtă vacanţă pe care a petrecut-o în compania artistului african Castro (pe numele său real Theophilus Tagoe) şi a iubitei acestuia. Cei doi prieteni ai lui Gyan au dispărut fără urmă într-una din zile, ultima dată fiind văzuţi în compania fotbalistului, când se distrau cu ski-jet-urile în localitatea ghaneză Ada. Întrucât, trupurile lor nu au fost găsite nici acum, bănuiala de înec începe să se risipească. Şi din acest motiv, Gyan este suspectat că şi-a sacrificat prietenii pentru a căpăta forţe suplimentare înaintea startului noului sezon. 

"Acuzaţiile sunt absurde şi ridicole"

"Ceea ce vinde în mass-media şi ceea ce vândut întotdeauna în mass-media din Ghana sunt acuzaţiile sălbatice şi zvonurile în ceea ce-l priveşte pe Asamoah Gyan. Acestea variază de la absurd - imputaţia faptului că l-a răpit şi l-a omorât pe Castro - la ridicol, pentru că s-a spus că această crimă îl ajută pe el în cariera sportivă. Am fost tăcuţi până acum pentru că a fost vorba doar despre nişte zvonuri lansate de presă şi pentru că nu am vrut să încurcăm investigaţiile poliţiei", a declarat avocatul fotbalistului.

Născut la Accra, Gyan joacă din 2012 la Al Ain, unde l-a avut antrenor şi pe Cosmin Olăroiu. Cu 43 de goluri, el este cel mai bun marcator din istoria naţionalei Ghanei, pentru care a jucat de 84 de ori. Gyan a mai jucat Udinese, Rennes şi Sunderland

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite