Vaslui – Chiajna 0-0: Ionuţ „Capello“ Chirilă a vorbit, iarăşi, de parcă ar fi la Real Madrid. A făcut praf şi arbitrajul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Chirilă
Ionuţ Chirilă

Moldovenii au jucat pentru a doua oară un meci din etapa 1. În iulie, învinseseră Rapidul, club scos de TAS din Liga I şi înlocuit cu Chiajna. La rejucare, echipa lui Porumboiu a pierdut două puncte.

FC Vaslui a irosit repede punctele câştigate, în weekend, la Galaţi, atunci când a învins Oţelul cu 2-1. Formaţia pregătită de Liviu Ciobotariu n-a reuşit decât o remiză albă, acasă, cu Concordia Chiajna, în condiţiile în care oaspeţii au evoluat în zece oameni din minutul 64. Centralul Lucian Rusandu l-a eliminat prea uşor pe Melinte, decizie care l-a înfuriat pe antrenorul Chiajnei, Ionuţ Chirilă.

Ce a spus?

„Un cartonaş roşu precum cel dat lui Melinte nu se dicta nicăieri în lume, nici la papuaşi! E inadmisibil să avem parte de un asemenea arbitraj. Trebuia să avem un penalty, iar Vasluiul doi jucători eliminaţi. Sunt foarte curios cum se vor vedea fazele pe care noi le vom invoca acum“, a declarat Chirilă la Digi Sport.

Ca de obicei, cel poreclit „Capello“ pentru discursul său comic, a vorbit de parcă ar antrena Real Madrid şi nu Concordia Chiajna, o echipă cu o singură victorie în ultimele cinci meciuri. „Vasluiul e o echipă puternică din punct de vedere al individualităţilor, dar noi am fost superiori ca organizare şi ca joc. În condiţiile acestui arbitraj, sunt mulţumit de acest punct câştigat. E a doua oară când suntem defrişaţi, practic. Totuşi, ar trebui puţin respect, pentru că noi chiar încercăm să jucăm fotbal“, a încheiat tehnicianul ilfovenilor.

După acest rezultat, FC Vaslui ocupă locul 7 cu 22 de puncte, fiind la opt puncte de ultima treaptă a podiumului, care duce în Liga Europa. Concordia Chiajna e pe 12 cu 18 puncte, la patru puncte de poziţia a 15-a, prima care retrogradează.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite