Valerică Găman fundaş Universitatea Craiova: „Nu mă întorc la Craiova cât e Mititelu acolo!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalistul Universităţii se ţine tare în conflictul cu patronul clubului şi este convins că va câştiga, săptămâna viitoare, procesul de la LPF, în urma căruia poate deveni jucător liber de contract . Fostul căpitan al oltenilor nu dă înapoi în litigiul cu Adrian Mititelu şi şi-a exprimat convingerea că, de săptămâna viitoare, va putea semna cu orice echipă care-l doreşte.

„Adevărul": Universitatea a făcut publică oferta lui Dnepr pentru tine...

Valerică Găman
: Care ofertă?! Eu n-am văzut-o...

Site-ul oficial al Craiovei a publicat o dovadă a faptului că...

...Am văzut şi eu ce a apărut pe site-ul clubului şi pe alte site-uri. E vorba de o invitaţie pe care Dnepr a trimis-o pentru mine, atâta tot.

Crezi că interesul ucrainenilor nu este real?

S-a scris pe multe site-uri şi s-a vorbit pe televiziuni că Dnepr ar oferi pentru milioane de euro pentru transferul meu, dar vă spun sigur că nu este nimic adevărat. Ştiu de interesul lui Dnepr, dar cei de acolo nu au declarat niciodată că vor să mă transfere şi că vor plăti patru milioane de euro Universităţii în schimbul meu. Ei au trimis o invitaţie ca eu să merg să susţin probe de joc. Repet, oferta asta nu există, totul e o cacealma a lui Mititelu! Nu mai pot fi minţit şi-l anunţ pe această cale că nu am de gând să dau înapoi. Nu mă voi mai întoarce la Universitatea cât timp e el acolo!

Ce o să faci dacă nu vei deveni liber de contract?

Sunt sută la sută sigur că voi deveni liber de contract în urma memoriului pe care l-am depus la LPF. Cred că asta se va întâmpla chiar marţi, când cazul va fi judecat din nou. Am fost anunţat că trebuie să fiu prezent la următorul termen, la care va veni şi Mititelu. Ne vom confrunta, dar nu mă tem de nimic. După ce voi spune ceea ce am de spus, totul se va termina, o să vedeţi. Mititelu nu va mai avea ce să mai facă!

Mititelu a spus că eşti victima unei manevre pe care a pus-o la cale Victor Piţurcă...

Nu mă împinge nimeni de la spate. Există într-adevăr oameni care mă susţin în aceste momente, iar acestora nu pot decât să le mulţumesc public.

Unde te afli în acest moment?

Prefer să nu spun acest lucru. E mai bine aşa, întrucât eu şi familia mea am primit destule ameninţări...

Ai vreun mesaj pentru suporterii Craiovei?

Din păcate, unii dintre ei nu au cunoştinţe despre ceea ce se întâmplă la Universitatea şi mă înjură pe site-uri şi prin diverşi intermediari. Îi asigur însă pe toţi că nu voi trăda echipa. După ce voi deveni liber de contract, nu voi semna nici cu Steaua şi nici cu altă formaţie din România.

"E cacealmaua lui Mititelu! Nu mai pot fi minţit şi-l anunţ pe această cale că nu am de gând să dau înapoi."
Valerică Găman fundaş Univ. Craiova

Mititelu i-a luat bilet de avion

Oficialii oltenilor l-au somat ieri public pe Valerică Găman să se prezinte la club pentru a pleca în Spania, acolo unde Dnepr se află într-un stagiu de pregătire. Conform solicitării, jucătorul trebuia să ia legătura cu oficialii „Ştiinţei" până la ora 18.00, lucru care nu s-a întâmplat. Ca să-l convingă pe Găman că este aşteptat în Spania, şefii Universităţii au postat ieri după-amiază pe site-ul oficial şi copia biletului de avion spre Malaga, care i-a fost cumpărat jucătorului.

Acuzaţi de  evaziune fiscală!

Fiscul craiovean s-a sesizat cu privire la modul în care LPF a virat Craiovei banii din drepturile TV. Reprezentanţii săi susţin că Dumitru Dragomir şi Adrian Mititelu au sfidat organele statului, tranzacţionând 420.000 de euro printr-o inginerie. Universitatea avea sechestru pe conturi, dar patronul echipei a solicitat să primească banii într-un alt cont, nou-înfiinţat. „Ceea ce au făcut Mititelu şi Dragomir se cheamă evaziune fiscală şi complicitate la evaziune fiscală. Noi, ca organ al statului, am făcut demersuri la LPF pentru ca legea să fie respectată, dar cei de acolo au refuzat colaborarea!", ne-a spus un reprezentant al Fiscului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite