Unul dintre secunzii lui Daum se visa antrenorul echipei naţionale: "Ar fi fost o situaţie normală!"

0
0
Ionuţ Badea (dreapta)
Ionuţ Badea (dreapta)

FRF a întrerupt contractul lui Christoph Daum şi l-a numit selecţioner pe Cosmin Contra, care îşi va începe mandatul pe 5 octombrie.

Din stafful lui Daum nu a mai rămas nimeni la naţională, deşi unul dintre secunzii săi, Ionuţ Badea, se simţea cumva îndreptăţit să preia frâiele primei reprezentative.

"Era probabil o situaţie normală (n.r. să fie numit chiar el selecţioner), într-un contex pozitiv. Dar din cauza lipsei de rezultate nu a mai fost pusă în discuţie şi această variantă. Dar fireşte că îmi doream şi îmi doresc în continuare să devin antrenor la echipa naţională. De ce spun acest lucru? O dată aceşti trei ani de experientă, plus toate stagiile de pregătire pe care le-am avut în cariera mea de antrenor. Despărţirea a fost de comun acord, în ideea în care şi Contra a venit cu stafful lui. Eu nu aş fi acceptat să rămân pe aceeaşi poziţie în actualul sau viitorul staff. Am avut o întrevedere cu preşedintele Federatiei şi am stabilit de comun acord să ne despărţim deşi ideea este că în viitor putem colabora din nou. E un istoric în spate în sensul ăsta.", a declarat Badea în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Cariera de antrenor a lui Ionuţ Badea

2007–2009    Argeş Piteşti
2009–2010    Internaţional
2010              Pandurii Târgu Jiu
2010–2012    Universitatea Cluj
2012              FC Braşov
2013              Oţelul Galaţi
2014–2017    Romania (secund)

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite