Unul dintre cele mai mari cluburi de fotbal de pe glob urmează să fie vândut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
AS Roma ar urma să fie vândut FOTO Arhivă personală/Facebook
AS Roma ar urma să fie vândut FOTO Arhivă personală/Facebook

Un club de fotbal din Italia ar urma să fie vândut, zilele viitoare, unui om de afaceri american, notează presa locală.

În această perioadă, se poartă negocieri pentru preluarea clubului AS Roma, care ar urma să fie vândut de către proprietarul său, James Pallotta, lui Dan Friedkin, informează AFP, care citează presa italiană. 

Conducerea clubului „giallorossa” a recunoscut că poartă discuţii în acest sens, chiar la finele lunii noiembrie, în vreme ce sursa citată menţionează că discuţiile par aproape de final, iar „magnatul texan Dan Friedkin ar urma să fie noul preşedinte al clubului, preluand majoritatea acţiunilor de la James Pallotta”.

Presa italiană mai notează că „vânzarea va fi oficializată, în primele zile din ianuarie, dar afacerea este deja făcută”, publicaţiile din peninsulă estimând suma totală între 750 de milioane şi un miliard de euro. 

Dan Friedkin este deţinătorul Friedkin Group, un consorţiu de servicii financiare şi ar urma să preia clubul de la James Pallotta, proprietar din 2012, răstimp în care AS Roma nu a cucerit niciun trofeu. Mai mult, finanţatorul nu s-a bucurat de susţinerea suporterilor, nemulţumiţi de o serie de lucruri, printre care şi gestionarea precară a relaţiei cu legende ale clubului. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite