Unicul obiectiv al Simonei Halep în 2022

0
Publicat:

Simona Halep (30 de ani, 7 WTA), a spus, după eliminarea prematură de la US Open că „habar nu are ce urmează”, dar că „privește înainte”. Un ultim obiectiv concret pentru finalul anului 2022 al sportivei ar mai fi calificarea la Turneul Campioanelor, relatează GSP.

Simona Halep: Nu e o înfrângere ușoară, dar nu am ce să fac Foto: Arhivă
Simona Halep: Nu e o înfrângere ușoară, dar nu am ce să fac Foto: Arhivă

Ediția din 2022 a Turneului Campioanelor are loc în perioada 31 octombrie - 7 noiembrie, la Fort Worth, în Statele Unite ale Americii, și se vor califica primele 8 jucătoare într-o ierarhie strict a acestui an.

În ciuda eliminării premature de la US Open, Simona Halep care ocupă în acest moment poziția a 7-a, cu 2.661 puncte rămâne în cărți pentru calificare. Singura calificată matematic până în acest moment este liderul mondial Iga Swiatek.

Calendarul ultimelor luni cuprinde un singur turneu din categoria WTA1000, cel de la Guadalajara, în perioada 17 octombrie-23 octombrie 2022, pe care în mod normal Halep nu îl poate rata.

Alte turnee ofertante sunt cele de 500 de puncte de la Tokyo (19-25 septembrie), Ostrava (3-9 octombrie) și San Diego (10-16 octombrie). Dubla câștigătoare de Grand Slam a transmis că va fi prezentă și la Transylvania Open, competiția indoor de la Cluj-Napoca, din perioada 10-16 octombrie.

Simona Halep a declarat că pentru moment va lua o pauză cât să se odihnească, dar privește înainte și încearcă să se motiveze.

„Habar n-am ce urmează, o să văd, o să vorbesc cu antrenorul meu. Vreau doar să mă odihnesc și să mă liniștesc după meciul ăsta. Nu e o înfrângere ușoară, dar nu am ce să fac, nu mai pot să schimb nimic. Privesc înainte și o să încerc să mă motivez să fiu mai bună la următoarele meciuri”, a spus Simona Halep .

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite