Toni Iuruc, reacție la divorțul de Halep: Declarația sa menține suspansul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep furnizează numai „bombe“ în ultima perioadă. Din păcate, vorbim despre niște știri pe care nu am dori să le citim.

Simona Halep, alături de Toni Iuruc. FOTO: Arhiva Adevărul
Simona Halep, alături de Toni Iuruc. FOTO: Arhiva Adevărul

Mai întâi, a fost eliminarea prematură de la US Open 2022, în turul I. Astăzi, a venit un articol semnat de Adrian Nicolae pentru prosport.ro în care scrie clar: Halep și Iuruc urmează să se prezinte, mâine, la notar pentru a semna actele de divorț.

Această informație, preluată deja de multe site-uri din România, pleacă de la „sursele ProSport“. Nu există nicio declarație oficială în text. Primii care au reușit, totuși, să obțină o reacție la această știre-bombă au fost colegii de la „Fanatik“. Care au dat de Toni Iuruc și de fratele Simonei, Nicolae. Nici unul dintre cei doi n-a negat cu vehemență știrea divorțului, publicată de prosport.ro. Toni Iuruc a lăsat impresia că e nesigur, în timp ce Nicolae Halep, pur și simplu, a refuzat orice comentariu.

Nu comentez viața noastră privată… Nu, nu divorțez mâine… Nu mai insistați, no comment“, a spus Toni Iuruc pentru „Fanatik“.

Nu comentez, nu pot să comentez“, e declarația oferită de Nicolae Halep.

Teoretic, Simona Halep și Toni Iuruc au nunta programată pentru data de 13 noiembrie, la Casino Sinaia. Practic, rămâne de văzut ce se va întâmpla până atunci

Cei doi au fost împreună, la New York, unde Simona a participat la US Open. Înainte de turneu, constănțeanca a tot postat poze romantice cu Toni, impresia fiind că relația decurge bine.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite