Ungaria-România, 2-2 / Mutu: „Nu prea sunt de acord la penaltiul Ungariei, nu mi s-a părut 11 metri“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adi Mutu
Adi Mutu

Atacantul Adrian Mutu a declarat vineri seară, după remiza cu Ungaria, scor 2-2, că singurul lucru pozitiv este faptul că echipa României a alergat până în ultimul minut şi a încercat să egaleze, precizând că nu i s-a părut că trebuia să le se acorde un penalti gazdelor.

"A fost ciudat, foarte ciudat, şi atunci când am executat penalti. Tribunele erau goale. La penaltiul lor nu prea sunt de acord, nu mi s-a părut 11 metri. Putem să lăudăm echipa României că a alergat până în ultimul minut şi a încercat să egaleze, ăsta e singurul lucru pozitiv. Sincer nu prea am jucat bine astăzi dar felicit echipa pentru spiritul de luptă. Am obţinut un punct care până la urmă e bun. Nu a fost un meci strălucit, probabil că nici Ungaria nu a fost peste noi, a dat două goluri din faze fixe", a spus Mutu.

Echipa naţională a României a remizat, vineri, pe arena Ferenc Puskas din Budapesta, scor 2-2 (1-0), cu reprezentativa Ungariei, într-un meci contând pentru grupa D de calificare la Cupa Mondială din 2014. Pentru România au înscris Mutu '68 (penalti) şi Chipciu '90+2, iar pentru Ungaria au marcat Vanczak '16 şi Dzsudzsák '71 (penalti).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite