Unde e palmaresul Stelei: Gigi Becali a explicat ce s-a întâmplat în momentul în care a preluat echipa de fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul Sportiv al Armatei (CSA) susţine că Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie i-a acordat marca, ceea ce înseamnă siglă, culori şi palmares. Latifundiarul are însă o altă versiune.

Războiul CSA – FCSB ia amploare, iar părţile se întrec în afirmaţii contradictorii. Dacă Armata a publicat, joi, un comunicat în care a insistat, din nou, că deţine şi palmaresul echipei de fotbal, după câteva ore, Gigi Becali a atins subiectul în cadrul unei intervenţii la Digi Sport.

„E un administrator judiciar care se ocupă de falimentul acelei ascoiaţii, Asociaţia Fotbal Club Steaua Bucureşti, de la care noi am preluat palmaresul în 1998. Cereţi dumneavostră statutul şi cereţi prima pagină, să vedeţi cu ce începe! Ca să nu spuneţi că Becali se apără. Scrie mot-a-mot că preluăm palmaresul, tradiţia şi istoria echipei care a câştigat Cupa Campionilor Europeni. Exact aşa sunt termenii, în ordinea asta. Sunt preluate, m-aţi înţeles? Când s-a format noua societate.

Nu putea un club de sport (n.r. – Clubul Sportiv al Armatei) să ţină palmaresul fotbalului, dacă fotbalul a plecat. Că palmaresul pleacă odată cu fotbalul. Prin preluarea locului în Divizia A s-a preluat palmaresul. Nu e nicio luptă, într-o ţară în care oamenii au discernământ juridic, n-ar fi fost nicio problemă asta“, a precizat patronul Stelei. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite