Ultimele mişcări din Liga I: întăriri pentru Dinamo şi CSU Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tiago Ferreira FOTO CSUC.ro
Tiago Ferreira FOTO CSUC.ro

Dinamo şi CSU Craiova au reuşit să îşi completeze lotul: Vali Lazăr s-a întors din Qatar, iar în Bănie a sosit un fundaş portughez.

CS Universitatea Craiova a anunţat, joi, pe site-ul oficial, transferul jucătorului portughez Tiago Ferreira. Acesta are 84 de partide jucate pentru naţionalele de juniori şi tineret ale ţării sale, multe din calitate de căpitan. Poate să joace fundaş central, fundaş stânga, dar şi mijlocaş la închidere. Tiago Ferreira tocmai a împlinit 24 de ani.

Am văzut imagini cu câteva meciuri ale Universităţii, iar ochii mi-au zburat fără să vreau, de pe teren, în tribune. M-au fascinat fanii Craiovei şi abia aştept să ne cunoaştem. Sunt genul de fotbalist care dă totul pentru ca aceştia să fie fericiţi, aşa că sper să fiu cât mai repede adoptat în familia alb-albastră, atât de suporteri cât şi de noii colegi. Bine te-am găsit, Universitatea Craiova!”, a declarat Ferreira.

La Dinamo se întoarce din Qatar mijlocaşul Vali Lazăr. Oficialii de la Al Sailiya au refuzat să plătească 500.000 de euro pentru a-l păstra pe fotbalist în lot, astfel că Lazăr va reveni în Ştefan cel Mare. „Trebuie să revină în ţară. O să contez pe el“, a declarat Cosmin Contra. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite