Turnu Severin: Emil Săndoi: „Am amintiri plăcute cu Serbia“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emil Săndoi şi-a trecut în palmares o victorie în faţa Serbiei
Emil Săndoi şi-a trecut în palmares o victorie în faţa Serbiei

Selecţionerul echipei de tineret a României, Emil Săndoi, a prefaţat astăzi, partida de mâine cu Serbia.

Emil Săndoi a explicat ce l-a determinat să aleagă drept loc de desfăşurare arena din Turnu Severin. „Nu contează că avem două meciuri amicale, trebuie să ne impunem. Am ales Severinul pentru că este un stadion bun, renovat, la standarde internaţionale, cu un gazon foarte bun, dar şi pentru că jucăm cu Serbia şi sunt şi ei mai aproape de noi. Avem deja jucători care au mai evoluat pe acest teren şi cunosc stadionul“, a precizat Emil Săndoi. El a vorbit şi despre problemele din lot: „Trebuie să recunosc că se simte şi starea de oboseală în rândul jucătorilor, abia s-a încheiat campionatul, este normal să fie aşa. Avem şi o serie de accidentaţi: Andrei Ionescu, Alexe, Ursescu şi Antal“.

Selecţionerul echipei Under21 şi-a adus aminte şi despre meciul amical de anul trecut cu Serbia, în care echipa sa a reuşit un egal (1-1). „Îmi vine acum în minte meciul amical de anul trecut cu Serbia, la care am făcut un frumos 1-1 şi, de asemenea, acum avem doi adversari cu nume în fotbalul european. Sunt în cursa calificării, sunt jucători care activează în străinătate şi mai au un plus faţă de noi, faptul că au terminat campionatul mai devreme“, a încheiat Emil Săndoi.

Reprezentativa de tineret a României va întâlni mâine, de la ora 17.00, echipa similară a Serbiei, pe stadionul „Municipal“, din Drobeta Turnu Severin.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite