Turneul de Brisbane: Halep şi Şarapova s-au retras, o nouă stea a răsărit. Ce vrăji a mai făcut Samantha

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Samantha Crawford FOTO Zimbio.com
Samantha Crawford FOTO Zimbio.com

Turneul de la Brisbane a rămas fără cele mai strălucitoare nume, Halep, Şarapova sau Muguruza, lăsând loc unei apariţii surprinzătoare.

La aproape 20 de ani, americanca Samantha Crawford, venită din calificări, a eliminat două nume grele în drumul spre semifinale: Belinda Bencici, locul 14 WTA, şi Andrea Petkovici, locul 24 WTA. 

Mai mult de atât, Crawford, aflată momentan pe locul 142 în lume, a câştigat meciul cu Petkovici de o manieră entuziamsantă: scor 6-3, 6-0. "În timpul partidei, am încercat să nu mă gândesc o secundă la scor, să joc din inerţie. La interviul după meci şi în vestiar am început să tremur de emoţie", a recunoscut Crawford, 

Crawford o va întâlni în semifinalele turneului de la Brisbane pe Victoria Azarenka, din Belarus, iar lumea se întreabă dacă Samantha mai poate să scoată o vrajă din joben.

Născută pe 18 februarie 1995, Crawford e înaltă de 1,88 metri şi vorbeşte fluent mandarina, mama sa fiind din Beijing. Ea a jucat mai mult în turnee ITF până acum şi a acumulat 190.000 de dolari din tenis. 

În cealaltă semifinală de la Brisbane se vor întâlni Angelique Kerber şi Carla Suarez Navarro. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite