Trei coloşi din Glory se bat, joi, la Bamboo în Gala „SAS GYM“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dylan Salvador
Dylan Salvador

Fanii sporturilor de contact sunt răsfăţaţi în această perioadă, iar joi, 13 iunie, de la ora 21.00, aceştia vor avea parte de un nou show de senzaţie.

În Club Bamboo din Bucureşti se va desfăşura a doua ediţie a Galei „SAS GYM“, eveniment care va reuni în premieră în ţara noastră trei luptători de top din circuitul Glory. 

Astfel, Dylan Salvador, Christian Baya şi Khayal Dzaniev se vor alătura „fenomenului“ din România, Sorin Caliniuc, câştigătorul primei ediţii a Galei „SAS GYM“, şi vor oferi publicului un spectacol total. Pe tabloul competiţiei se vor mai regăsi trei dintre cei mai renumiţi sportivi români: Alexandru Irimia, Amasio Paraschiv şi Nino Pattvean, care îi vor înfrunta pe Mohammad Ghaedi, Edye Ruiz şi Nikola Todorovic.

În plus, merită amintit faptul că această gală sponsorizată de City Insurance, Superbet, Bigotti şi Tantastic şi transmisă în direct de Pro X va oferi cele mai mari premii din istoria galelor de contact din România. 

Bilete la această super-Gală se pot cumpăra de la sălile SAS GYM din Bucureşti situate în Piaţa Alba Iulia şi Drumul Taberei.

Sasgym
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite