Transferul carierei pentru Latovlevici: a făcut azi vizita medicală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalistul român de 31 de ani, Iasmin Latovlevici, a efectutat vizita medicală şi va semna un contract cu Galatasaray Istanbul valabil pentru un sezon, cu opţiune de prelungire pentru încă unul.

Fotbalistul român de 31 de ani, Iasmin Latovlevici, a efectutat vizita medicală şi va semna un contract cu Galatasaray Istanbul valabil pentru un sezon, cu opţiune de prelungire pentru încă unul. Gruparea la care au făcut istorie Hagi şi Popescu va plăti 550.000 de dolari pentru a-l cumpăra pe „Lato“ de la Karabukspor, unde fundaşul stânga a evoluat în ultimul sezon. Cuvântul decisiv pentru transferul fotbalistului l-a avut antrenorul croat Igor Tudor, care l-a pregătit pe Latovlevici chiar la Karabukspor. Jucătorul român a mai jucat înainte la Politehnica Timişoara, Gloria Bistriţa, Steaua şi Genclerbirligi. El are 12 selecţii pentru echipa naţională a României, fiind ultima oară folosit în meciul pierdut cu Polonia la Varşovia.

Un alt fotbalist român care a schimbat recent echipa este Costel Pantilimon. „Gulliver“ dintre buturi a plecat din Anglia după şase ani petrecuţi în insulă, la Manchester City, Sunderland şi Watford, optând pentru o experienţă nouă, în Spania, la Deportivo la Coruna. Panti va fi coleg cu Florin Andone la gruparea galiciană pentru cel puţin un sezon, cât durează împrumutul. "Florin mi-a spus doar lucruri bune. El este foarte fericit aici. Oameni minunaţi, este un club minunat, abia aştept să joc fotbal aici", a declarat Pantilimon. El a precizat că este pregătit să joace duminică, în etapa a treia din Spania, care programează jocul dintre Deportivo şi Real Sociedad: "Mister decide dacă joc duminică. Dar mai întâi vreau să-mi cunosc coechipierii". Pentru Pantilimon, transferul în La Liga reprezintă o provocare după şase sezoane în Premier League. "Mă voi lupta pentru un loc de titular", a spus portarul român de 2.03 metri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite