Tottenham – Manchester City declanșează un mare scandal în Anglia: antrenorul lui Drăgușin, furios

0
Publicat:

Antrenorul lui Tottenham Hotspur, Ange Postecoglou, i-a criticat pe fanii echipei sale care au sărbătorit înfrângerea pe teren propriu în faţa formaţiei Manchester City (0-2), marţi seara, un rezultat care a redus considerabil şansele rivalei londoneze Arsenal în cursa pentru titlul de campioană a Angliei în acest sezon.

Ange Postecoglou. FOTO: Platforma X
Ange Postecoglou. FOTO: Platforma X

Fanii lui Spurs s-au bucurat şi au dansat la primul gol al "cetăţenilor", marcat în debutul reprizei secunde de Erling Haaland, scandând între altele "Arsenal, urmăreşti asta?".

Comportamentul suporterilor lui Tottenham în tribune l-a înfuriat pe foarte tare pe Postecoglou, care s-a îndreptat către unul dintre fanii aflaţi în spatele băncii sale de rezerve, în timpul meciului, căruia i-a strigat, cu degetul îndreptat către el: "Repetă ceea ce tocmai ai spus, doar ca să ştiu cine eşti", conform imaginilor postate pe reţeaua de socializare X.

Furia australianului nu s-a potolit nici la finalul întâlnirii, Postecoglou recunoscând că această rivalitate feroce dintre Tottenham şi Arsenal îl depăşeşte puţin.

"Nu-mi pasă, vreau doar să câştig. Vreau să reuşesc la acest club, de aceea am fost angajat. Deci, ce vor alţi oameni şi care sunt priorităţile lor, nu mă interesează absolut deloc. Ştiu ce este important pentru a construi o echipă câştigătoare, pe asta trebuie să mă concentrez. Nu pot dicta ce fac oamenii. Ei (n.r. - fanii) au voie să se exprime cum vor. Însă, dacă înscriem goluri în finalul meciurilor, este şi pentru că publicul este alături de noi. Ştiu deja ce vreau să fac, doar că trebuie să fac unele ajustări în modul în care o fac", a spus tehnicianul lui Tottenham.

Fundaşul român Radu Drăguşin a fost integralist la Tottenham şi a avut o prestaţie bună în meciul cu Manchester City, câştigat de deţinătoarea titlului graţie dublei reuşite în repriza secundă de atacantul Erling Haaland (51, 90+1 din penalty).

În urma acestui eşec, Tottenham a ieşit din lupta pentru calificarea în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor, în timp de Manchester City este foarte aproape ce câştigarea celui de-al zecelea titlu de campioană a Angliei din istoria sa şi al patrulea consecutiv.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite