Tot Lopez Caro este antrenor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Porumboiu l-a reconfirmat pe spaniol, deoarece nu l-a convins să plece, dar şi pentru că nu vrea să-i achite clauza. Finanţatorul l-a făcut „fomist“ pe antrenor pentru că nu vrea să plece de bunăvoie de la echipă.

Serialul „Cascadorii râsului", cu Porumboiu şi Lopez actori principali, a derulat ieri, la Vaslui, un nou episod. După două săptămâni în care s-a tot străduit să-l convingă să demisioneze, finanţatorul l-a reconfirmat în funcţie pe antrenorul „galatic".

Altfel ar fi trebuit să-i achite clauza de un milion de euro. Halucinanta decizie a fost luată la capătul unei şedinţe a Consiliului Director, în cadrul căreia s-a votat soarta tehnicianului. Caro a participat şi el la întrunire, dar nu şi-a putut exprima un punct de vedere, deoarece conversaţia s-a purtat exclusiv în limba română.

„Spaniolul doar a ridicat din umeri, pentru că nu ştie absolut niciun cuvânt în limba română, deşi are profesor de două luni. I-am pus o serie de întrebări pentru a-l ajuta, dar nimic", a spus Ciprian Damian, preşedintele vasluienilor, care a dorit astfel să-l pună într-o „lumină proastă" pe antrenor. Acuzele lui Damian au continuat: „Singurul interes al lui Caro este ca echipa să meargă slab şi el să-şi încaseze banii".

„Este un fomist. Nici a mia parte din comportamentul unui căpşunar n-are acest Caro. Nici la Real Madrid n-a avut salariul de la Vaslui, iar acum ne denigrează", a spus şi Porumboiu, care a uitat că, în urmă cu două luni, îl considera pe Lopez Caro cel mai bun antrenor care a lucrat vreodată în România.

Scandalul de la Vaslui ţine prima pagină şi a ziarelor din Spania. „Porumboiu e demn de filme de proastă calitate. Utilizează metode mafiote pentru a-l da afară pe Caro. Oameni ca el n-au ce căuta în sport", au scris jurnaliştii de la Marca. „Îi voi da în judecată pe cei de la Marca", a replicat Porumboiu.

3 ani de contract mai are Lopez Caro cu FC Vaslui. Spaniolul este plătit anual cu 500.000 de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite