Titi Aur şi-a fixat ca obiectiv clasarea pe podium la CNR 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pilotul originar din Bârlad îl va avea alături, copilot, ca şi anul trecut, pe Borbely Karoly. Multiplul campion naţional beneficiază de un buget de 300.000 de euro şi speră să nu se confrunte cu multe probleme tehnice în 2011.

Titi Aur va pilota, ca şi în 2010, un automobil Mitsubishi Lancer Evo IX. Acesta are un motor de 2.000 centimetri cubi, turbo, care dezvoltă 300 de cai putere, fiind "încălţat" cu pneuri Michelin.

Clasaţi pe locul 5 în clasamentul general al CN de raliuri, în 2010, Aur şi Borbely au ca obiectiv o clasare pe podium anul acesta, la general. "Sezonul trecut a fost unul de rodaj pentru mine, care am concurat într-o nouă formulă de echipaj, alături de Karoly, care este un om inteligent. Acomodarea s-a făcut rapid, iar acest aspect a fost evidenţiat de evoluţiile noastre. Pentru anul acesta, îmi doresc să mărim ritmul astfel încât să fim în permanenţp în lupta pentru podium la fiecare etapă. În rest, ca de fiecare dată, vom încerca să facem spectacol pentru cei care urmăresc acest campionat, an de an", a declarat multiplul campion naţional la raliuri (are zece titluri, opt la raliuri şi două la viteză în coastă).

Titi Aur şi Borbely Karoly vor debuta în competiţie în 8 aprilie, în Raliul Braşovului, o întrecere care este comparată cu celebrul Raliul de la Monte Carlo, mai ales că deseori ea s-a desfăşurat şi pe zăpadă sau gheaţă. Traseul va fi presărat cu probe speciale în zone pitoreşti, precum Poiana Braşov, Râşnov, Pârâul Rece sau Braşov.

Este de precizat că Titi Aur a câştigat 6 din cele 41 de ediţii ale Raliului Braşovului.

Iată programul ediţiei 2011 a Campionatului Naţional de Raliuri:
8 şi 9 aprilie: Raliul Braşovului (asfalt)
6 şi 7 mai: Raliul Mureşului (asfalt)
28 şi 29 mai: Raliul Clujului (asfalt)
17 şi 18 iunie: Raliul Argeşului (asfalt)
8 şi 9 iulie: Raliul Sibiului (macadam)
5 şi 6 august: Raliul Aradului (macadam)
2 şi 3 septembrie: Raliul Ţării Bârsei (macadam)
23 şi 24 septembrie: Raliul Iaşului (macadam)
14 şi 15 octombrie: Raliul Bacăului (macadam) *
* Sub rezerva omologării cu cel puţin 4 luni înainte de data la care este programat

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite