The Big 4: Nadal, Federer, Djokovici şi Murray, împreună. Rivali de-o viaţă, coechipieri la Laver Cup

0
Publicat:
Ultima actualizare:
4 jucători, 66 de Grand Slam-uri împreună. FOTO Getty images
4 jucători, 66 de Grand Slam-uri împreună. FOTO Getty images

Luna septembrie va aduce un regal în lumea tenisului. Cei mai mari jucători - Federer, Nadal, Djokovici şi Murray - adevărate legende ale sportului alb, vor evolua în aceeaşi echipă pentru a se bate cu formaţia ”Restului lumii”.

Echipa Europei a fost completată cu proaspătul campion de la Wimbledon, Novak Djokovici, care a aceptat azi invitaţia organizatorilor. 

„Sunt foarte încântat să mă alătur echipei Europei din nou pentru Cupa Laver de pe arena O2 din Londra, în septembrie. Este singura competiţie unde poţi juca în echipă cu băieţii cu care esti adversar în mod normal în competiţie, Rafa, Roger şi Andy. Va fi un moment absolut unic în istoria sportului nostru”, a declarat Nole pentru lavercup.com.

Cei patru mari tenismani, care au cucerit împreună 66 de titluri de Grand Slam, vor fi antrenaţi de căpitanul Bjorn Borg. „Nici nu mi-aş fi imaginat să pot avea pe aceste patru legende ale sportului în aceeaşi echipă. Ştiu că ei, ca şi mine, apreciază semnificaţia acestui moment şi vor fi cu adevărat pregătiţi pentru el. În fiecare an, scopul nostru este să câştigăm. Cu Rafa, Roger, Andy şi Novak în echipă, îmi plac şansele noastre”, a declarat suedezul, fost număr 1 ATP.

Echipa Europei va fi completată cu încă doi jucători. E partea cealaltă, echipa Restului lumii, antrenată de  

John McEnroe, îi are confirmaţi pe Felix Auger-Aliassime (21 de ani, 9 ATP), Taylor Fritz (24, 13 ATP) şi Diego Schwartzman (29, 14 ATP), urmând ca încă trei jucători săli se alăture acestora.

Laver Cup se va desfăşura la Londra, între 23 şi 25 septembrie.

Laver Cup, în perioada 23-25 septembrie, după ce Novak Djokovic (35 de ani, 7 ATP) a acceptat şi el invitaţia organizatorilor.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite